Vad är det med tisdagar?

Ugh, tisdag alltså. Denna eländiga lilla dag i veckan. Det slår aldrig fel. Nästan i alla fall. Seg, trött och småfrusen. Inte ett enda möte idag och det är f-n ovanligt. Förmiddagen gick snabbt och sen blev det thai – stekt ris med kyckling – till lunch och eftermiddagen försvann den med.

Annars har jag mellan varven och under dagen pillat lite med min nya telefon. Den är väldigt mycket som vanligt. Skärmen är amazing och kameran bättre än i min gamla lur (jag har knäppt bilder och jämfört bara för att se hur skillnaden är). Nu håller jag på att nollställa och tömma min gamla telefon. Så det blir väl hej då till den … snart.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.