Vatten på väggen till valen

Jag tyckte att jag behövde lite variation på väggen och att min Kaskolotval behövde lite vatten, så jag beställde en 70×100-förstoring på en bild på min lilla sjö och hängde upp där i ramen bredvid tv-skärmen. För varför inte liksom. Sen när jag tröttnar är det bara att fixa en ny.

Annars var dagen precis som alla andra vardagar. Det var jobb och sen var det hem.

2 kommentarer

 1. Svara
  Åke tor 7 okt 2021, 00:33

  Kul att du gör en förstoring av en av dina fina bilder! 🙂
  Uppskattas säkert av valen också! 🙂

  • Svara
   Janne tor 7 okt 2021, 07:56

   Ja, det blir en helt annan grej att se en bild så stor. 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.