Det där med att vela fram och tillbaka

Den röda måndagen gör att jag är helt vilsen med veckodagarna. Igår kopplade det inte alls att det var tisdag istället för måndag. Idag är det uppenbarligen inte tisdag. Fast min hjärna gärna vill tro det.
Det är förvirrande.

Igår satt jag och kollade på vad som nästan kan benämnas som fotografiporr på nätet. Youtube levererade både unboxingvideos (märklig företeelse) och recensioner av kameran och det stora objektivet som jag är väldigt sugen på att köpa. Dyrt som f-n är det, men ska tydligen vara sjukt bra. Men. En av anledningarna till att jag skaffade den lilla fantastiska kameran som jag har nu, var att jag inte ville ha en stor klump att bära omkring på.

Argh. Dilemmat.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Svara
  Björn ons 30 mar 2016, 16:03

  Du håller ju på att övertala dig själv. Så mitt råd är: KÖP!!

  • Svara
   Janne ons 30 mar 2016, 16:22

   Björn: Jag vill ha, men hela kitet (hus + två objektiv) går på 43.000.
   Det är en saftig slant.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.