Ännu ett stopp vid fallfärdigheten

Ännu en iskall morgon. Ljuset nästan lite magiskt där precis när solen klev upp över horisonten. Frosten på träden och naturen omkring gjorde att allt såg sagoaktigt ut. Så jag kände mig nästan tvungen att stanna bilen, kliva ut på ängen framför och knäppa en bild på det gamla rucklet som står och förfaller.

Sen hoppade jag in i min varma och sköna bil och fortsatte till kontoret.

6 kommentarer

 1. Svara
  Jan Friberg tis 7 dec 2021, 21:24

  Varje gång jag ser en ny bild på det gamla rucklet blir jag förvånad att skorstenen inte har fallit ihop.
  Det var verkligen fina färgkontraster på bilden.

  • Svara
   Janne tis 7 dec 2021, 22:04

   Varje dag när jag åker förbi hoppas jag lite på det 😀
   Tack så mycket, det var ett superhärligt ljus i morse!

 2. Svara
  Richard+Lindgren ons 8 dec 2021, 12:36

  Denna bilden gillade jag! 🙂 Vilket jag ofta gör med dina bilder. Jag hade tänkt att ge mig ut i lördags då det var massa rimfrost, men av någon anledning så städade jag garaget istället på fm och gick ut på em. De var ett dumt beslut visade det sig då all rimfrost var borta då.

  Ang rucklet så har jag många bilder på det, tror dock att du blir först att ta en bild när väl skrotstenen faller (om den gör det) då du passerar varje dag. ”Plötsligt händer det…..”

  • Svara
   Janne ons 8 dec 2021, 18:05

   Tack! 😀 Igår morse (när bilden togs) var det sällsynt fint ljus och härligt med all rimfrost. –15° C gjorde sitt. Det är kul med det där rucklet. Det är många som verkar titta på det varje gång de passerar. 🙂

 3. Svara
  Richard+Lindgren ons 8 dec 2021, 12:39

  BTW: Gillar att du taggar dina inlägg så att man lätt kan hitta tillbaka till gamla inlägg med samma tema. Inser bara att jag har mycket att lära av dig. 🙂

  • Svara
   Janne ons 8 dec 2021, 18:03

   Det är inte ofta, men ibland taggar jag. Som i denna lilla serie med förfall 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.