Även i det nya året rullar dagarna på samma sätt som det gamla

Dagen gick snabbt igen. Snabbare än snabbt. Som vanligt. Det var något möte. Någon diskussion och det var fix och trix med grejer och jag försöker dokumentera saker som inte går att dokumentera. Jo’rå, det blir nog kanske bra till slut tänker jag och packar ihop min dator och åker hem.
Poänglös insändare i Expressen 1997
Igår förresten. Saker man hittar i en gammal mapp långt in i ett skåp. Året var 1997. Om jag inte minns helt fel så hade vi någon slags konstig tävling på jobbet vem som kunde få in en insändare i tidningen snabbast. Jag vann när jag fick in en helt poänglös liten tanke om blå tanter med blå hundar i Expressen.

Jag minns också att jag skrev en annan som hamnade i lokaltidningen om hur alla kullerstenar borde förbjudas och att det otroligt fula Coop-huset borde K-märkas och använde egenpåhittade ord som ”monofitelitisk” för att beskriva byggnaden. Det var tydligen folk som blev väldigt upprörda över den och förstod inte alls att den var sarkastisk.

2 kommentarer

 1. Svara
  Daniel fre 13 jan 2023, 14:53

  hahaha kommer ihåg det där!

  • Svara
   Janne lör 14 jan 2023, 11:50

   Konstiga saker man gjort! 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.