Behaglig lathet och återbesök i det långsamma förfallet

Det är söndag och det är lättja. Som vanligt. Jag hade tänkt att tvättstuga idag, men jag skiter i det. Det får bli en annan dag. Men en kaffe med Daniel på GK blev det. Sen hem till ingenting speciellt. För det är så söndagar ska vara – lugna och sköna.

Förresten. Igår åkte jag förbi det gamla rucklet igen. Så jag stannade bilen, klev ut på åkern och tog ett kort på det. Det har ju blivit lite av en följetong och dokumentation av det långsamma förfallet.

2 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren mån 11 jan 2021, 12:32

  Konstigt att det inte hänt mer än vad de gjort sedan 15 april 2016 som ditt äldsta kort som jag hittade är ifrån.

  Stannade också till där i helgen och tog en bild., Faktiskt min första vinterbild på huset när jag tänker efter. Annars har de blivit en del. 🙂

  • Svara
   Janne mån 11 jan 2021, 16:08

   Det verkar mest vara några få tegelpannor som trillat ner, annars ser det ut att fortfarande stå stadigt. 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.