Det sköna långhelgslugnet

Det är söndagslugnet, trots att det egentligen är måndag. Röd dag är en väldigt skön dag. Jag planterade ett av yuccapalms-skotten från en av sticklingarna som blev när jag sågade ner de gamla. Efter att ha suttit i vatten sen dess har de fått små rötter.

De andra två visste jag inte riktigt var jag skulle göra av (jag har inte plats för fler), så jag slängde ut på Facebook och frågade om någon ville ha dem och en minut senare var de tingade av Öhrman. Så jag cyklade bort till honom och lämnade dem. Sen tog jag en lång omväg hem igen och ungefär samtidigt sprack himlen upp, så jag tog mig en promenad i solskenet.

Råkorna och kajorna skränar något alldeles förfärligt. I träden runt kyrkan är det helt svart av fåglar och bon. Allt lugn försvinner när man passerar där.

Jag fick för mig att jag ville ha en pizza, så jag ringde och beställde en, tog en omväg i väntan på den och gick sen hem och åt upp den. Det var länge sedan sist och egentligen alldeles för mastigt, så nu har jag drabbats hårt av pizzakoma.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.