En present till mig själv och
nya skärpta råd till folket

Jag råkade beställa en klocka häromdagen, för att uppdatera mig själv och idag kom den hem till mig och sitter nu på min arm. Inte för att den gamla var dålig utan mest bara för att jag tyckte att jag skulle ha den senaste modellen. Ja, det är totalt onödigt. Men ibland är det kul att unna sig lite onödigt.

Blank och fin är den också.
Sen suck.

För eftersom folk är dåliga på att hålla avstånd och vara allmänt försiktiga med folk runtomkring och för att hålla den här jäkla Corona-skiten i styr så kom idag FHM med nya skärpta allmänna råd här i mitt område. Så från och med måndag jobbar vi på jobbet hemma igen den närmaste tiden. Trots att vi är få och sitter glest.

Jag får se hur det fungerar den här gången för jag gillar det verkligen inte.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.