Fika, konst och en känsla av sommaren som aldrig var

Sovmorgon, frukost och en dusch. Sen blev det fika nedanför på uteserveringen med Frode och Stenis. Efter kaffet och kakan strosar vi ner till slottet för att kolla in konst­rundans samlingsutställning. Det är blandat högt och lågt – som vanligt – och vi strosar sen längs sjön, tittar in hos utställare och efter det måste jag gå hem och byta om för jag har alldeles för mycket kläder på mig och svetten rinner längs ryggen. Det är lite kvavt och plötsligt är det över 25° C i skuggan.

Jag går förbi en fotograf som ställer ut och känner att han kanske har inspirerats av några av mina bilder här i bloggen. Bland annat på den gamla eken och min serie på det fall­färdiga lilla rucklet. Men det gör ju ingenting, det är ju inte som att jag har ensamrätt på rucklet och trädet och hans bilder är fina.

Sen cyklar jag bort till den andra mataffären, handlar lite nödvändigheter och åker hem igen, fixar en wok-lunch och lyssnar på James Blakes nya album ”Playing robots into heaven” som släpptes igår. Det låter lovande.

2 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren lör 9 sep 2023, 22:07

  Skoj att du tittade förbi idag. Tänkte fråga om du var nöjd med den nya kameran, men de var så många som ville prata och så var du borta.
  Skulle gissa att de är mig du menar har inspirerats av dig. I det gamla rucklet är de nog så, det var nog hos dig jag såg de först även om jag sett det i verkligheten tidigare. Men såg de nog på bild hos dig först tror jag. Den gamla eken har jag nog aldrig sett i din blogg vad jag kan minnas även om jag följt dig länge och nästan kunnat gissa att du tagit på det då jag ju vet att du passerar varje dag.. Men jag gillar den så därav att de blir många bilder på den och det kommer garanterat en ny till nästa år.

  Skoj iallafall att du gillar mina bilder. :-).

  • Svara
   Janne sön 10 sep 2023, 10:16

   Väldigt nöjd! Den är ju exakt som den gamla, fast snäppet bättre. 🙂 Det var så mycket folk därinne, annars hade jag kunnat pratat en stund med dig.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.