På jobbet händer det att vi pratar om saker som inte berör jobbet

Vi pratar inte bara jobb på jobbet. Ibland diskuterar vi andra saker. Som till exempel fotografering och att min jobbarkompis precis köpt en ny systemkamera som är stor och fin och hur jag fortfarande är sugen på den där lilla kameran som jag inte får köpa för mig själv.

Till lunch åt jag ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde och jag tog en liten omväg tillbaka till kontoret igen. Eller alternativ sidoväg. Jag gissar att den kanske var 100 meter längre än vanligt.

2 kommentarer

  1. Svara
    Richard Lindgren fredag 15 februari 2019, 17:49

    Har nog inte hängt med riktigt. Men har du inte den nya versionen av Fuji XT? För de är väl den d vill ha eller?

  2. Svara
    Janne lördag 16 februari 2019, 09:04

    Hej Richard. Jag har en X-pro2 och har fått för mig att jag vill ha en X100F som är som ”the mini X-pro2”. Jag hade en sån förut och saknar den. Den är lite mindre, lättare och framförallt smidigare att bära med sig.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.