Svulstig kyrka, irrande och rejäl jävla höjdskräck

Vid halv tre kunde jag checka in på hotellet, så jag gick dit, fick mitt rum och bytte om till shorts och gav mig ut för att hitta en (sen) liten lunchbit samtidigt som jag inte har en aning om vart jag hamnar och strosar mig vilse bland gator. Kyckling-bacon-wrap bredvid en svulstig kyrka.

Jag var också tvungen att vila en liten stund och gick jag ut på den där jävla bron som går över floden. Högt upp. Med glipor som man såg ner de 45 metrarna ner till vattnet. Panikkänslorna kom igen. Nästan så att jag ville krypa när jag med darrande knän vände tillbaka till fast mark. Fan. Men jag lyckade knäppa en bild på utsikten.

Varför hamnar jag alltid på höga höjder så fort jag åker någonstans!?

 
Utsikt från bron – Ponte Luís I
Utsikt från bron – Ponte Luís I – och min höjdskräck kickade in.
 

Jag avslutade dagen på en uteservering med ett glas vin och lite mat. Sen dog jag litegrann av trötthet efter en väldigt lång dag och en och en halv mils promenad i fötterna.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.