Tjock och glad.

En av mina kollegor fyller år idag och det bjöds på Semla. Den var … hmm, mums halvtfilibaba-ish. Jag förstår inte riktigt poängen med att ha såna där enorma mängder mandelmassa under grädden som det alltid är. Ett litet tunt lager hade varit mycket bättre. Och godare.

 

0 kommentarer

  1. Svara
    Gus tor 12/2 2009, 16:46

    Själv vill jag ha ett lastbilsfalks-stort madelmassaklump nedpressat i semlan med ytterst lite grädde på.

  2. Svara
    Mia tor 12/2 2009, 22:27

    Jag håller fullständigt med föregående talare. MYCKET mandelmassa och minimalt med grädde. Och så ska den ätas med varm mjölk. Det är smaskens!

Kommentera eller skriv något kul!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.