Inlägg taggade med god

Eftermiddagssysslor

Mitt ganska sunkiga tangentbord är nu rent och fint igen. Samtidigt som jag stod där och putsade och fejade lyssnade jag på musik. Sen åt jag en glass. Den var god.

Bara så att du vet.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

It's still cloudy in Saudi-Arabia

Ena stunden solsken, i den nästa molnigt … och så kommer det en liten störtskur också. Vädret vet tydligen inte riktigt vad det vill idag. När jag kom hem efter jobbet åt jag resterna av en Korv Stroganoff som jag lagade igår. Den var godare idag än igår av någon konstig anledning.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Dagens lunch

37. Wokade nudlar med kyckling
Böngroddar, paprika, kål, purjolök och broccoli.

Hämtade mat från Saigon idag och det var en god lunch. Sådär smaskigt svullig. Mättnadskänslan nu efteråt är lite lätt grotesk. Likaså flottigheten, för även om den är väldigt god under tiden man äter den, så känns det nu efteråt ungefär som att jag har druckit ett glas olja.

…och förresten … jag läste DN under tiden jag åt min mat. Inte mindre än 14 (!) helsidor om kronprinsessans förlovning. Fjorton! Att den där förlovningen har ett sånt enormt nyhetsvärde är för mig en gåta. Absurt är vad det är. Absurt.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tjock och glad.

En av mina kollegor fyller år idag och det bjöds på Semla. Den var … hmm, mums halvtfilibaba-ish. Jag förstår inte riktigt poängen med att ha såna där enorma mängder mandelmassa under grädden som det alltid är. Ett litet tunt lager hade varit mycket bättre. Och godare.

 

Fruktfrossa

Förresten så åt jag mina favoritfrukter i natt. Eller åt och åt, jag frossade och snaskade i mig på det där slabbiga sättet. Äpplen, plommon, jordgubbar … tre av de jag gillar allra mest och de var alla sådär saftiga, söta och otroligt goda. Jag snaskade och slabbade i mig trots att jag egentligen är allergisk och det var jäkligt gott att få göra det … även om det bara var i drömmens värld.

Inte för att jag tror på det, men ändå … enligt ett drömlexikon jag hittade på nätet betyder fruktätande: ”Är du redan frisk betyder drömmen att du ska bli lycklig”. Ett annat säger ”They may represent sexual desires and the search for wealth and immortality”.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En stor besvikelse

Sen igår lunch, när jag inte orkade för att det regnade, har jag sett fram emot att gå till Saigon, stans sunkigaste hål-i-väggen-ställe, och köpa mig den fantastiskt goda nummer 37 med kyckling. Men ibland, när man sett fram emot något, när man har ställt in sig på en sak, kan man bli så väldigt besviken. Som idag. Jag tyckte att, trots att det där sunkiga stället verkligen behöver en renovering, det var dumt att de hade stängt just idag när jag ringde.

Rösta på mig!
… och sen borde du skriva upp dig och vara med på Earth hour! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,