Tjock och glad.

En av mina kollegor fyller år idag och det bjöds på Semla. Den var … hmm, mums halvtfilibaba-ish. Jag förstår inte riktigt poängen med att ha såna där enorma mängder mandelmassa under grädden som det alltid är. Ett litet tunt lager hade varit mycket bättre. Och godare.

 

0 kommentarer

  1. Svara
    Gus tor 12 feb 2009, 16:46

    Själv vill jag ha ett lastbilsfalks-stort madelmassaklump nedpressat i semlan med ytterst lite grädde på.

  2. Svara
    Mia tor 12 feb 2009, 22:27

    Jag håller fullständigt med föregående talare. MYCKET mandelmassa och minimalt med grädde. Och så ska den ätas med varm mjölk. Det är smaskens!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.