Vart är jag nu?
(Sommartripp, del två)

Hej du sydostliga stad. Dig har jag aldrig varit i. Lunchhungrig som en liten varg försökte jag hitta något att äta, men eftersom energinivån var lite låg tog jag första bästa som kändes lockade – Thaibuffé. Lite slabbigt, men det var helt okej. Så jag fick ny energi och gav mig ut på upptäcktsfärd i staden.

Men sen är det den där lilla grejen med svenska städer. De är ganska mycket samma vart man än kommer. Vissa är lite finare än andra. Men ändå otroligt lika varandra. Men vatten – som i den här – är viktigt för en stads atmosfär. Vattenstäder är helt enkelt bättre än de utan.

Sen åkte jag bort till hotellet (som ligger lite off eftersom allt annat var så väldigt fullbokat) för att checka in. Efter det var klart åkte jag in till stan igen.

 
Fredrikskyrkan på torget i Karlskrona

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.