Vart är jag på väg?
(Sommartripp, del ett)

Jag ställde klockan på åtta, men vaknade sju. Lugn söndag blev pigg måndag idag. Så jag duschade, frukostade mig och gjorde mig i ordning. Sen packade ihop min lilla väska och satte mig i bilen. Det är utflyktsdag, på vägar jag aldrig åkt på förut (jag undviker motorvägar), för att se platser jag aldrig sett. För det är så man gör när man har semester.

Någonstans behövde jag kissa. En stor mugg kaffe och en vatten fyller tydligen på. Så jag stannade och råkade köpa ett par jeans och en skjorta. För det var billigt på en stor outlet och det kan ju vara bra att ha när man är ute och åker.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.