Det sunda förnuftets röst

”Att stämma musikens fans och framtid är både dumt och meningslöst. Att tro att man genom stämningar kan få till stånd en förändring i fildelningsbeteendet är naivt. Den läxan borde man ha lärt sig för länge sedan. Man borde också ha lärt sig att användandet av piskor ökar distansen mellan producenter och konsumenter i en relation vi vill hålla så tät som möjligt.”

DN Kultur idag skriver ”The Swedish Model” om IPRED-lagen och fildelningsfrågan på ett föredömligt sätt. Något som jag faktiskt hoppas att musikbranschen (och fildelningsvärlden) läser och tar till sig.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

0 kommentarer

 1. Svara
  Pontus torsdag 20 november 2008, 16:18

  Håller med om att dom här nya fildelnings lagarna bara skapar större hat mot film och musik branshen, och en större klyfta mellan det vanliga folket och dom. Hoppas verkligen dom tar till sig det folk tycker till om det.

 2. Svara
  bjorn torsdag 20 november 2008, 20:31

  Det går reklam film på svensk tv om ”svart får” som sviker fårflocken (herden) och vallar dom svarta fåren i näringslivet

  Såg star trek på tv 4 sci-fi om Kapten Janeway som mötte en överlägsen tidsfiende och skeppet nästan gick sönder (men det kraschade mot fienden och vann tiden)

  Som sd och nazityskland (4%) som tog över

  Ryssland (våldtog ju tyska flickor etc)
  En gård till varje soldat som deltar i kriget mot rysska fjollorna (pedofilerna, våldtäktsmännen, horbrännarna och sadisterna)

  http://www.dagobertsbloggen.blogspot.com/

 3. Svara
  Janne fredag 21 november 2008, 08:22

  bjorn: Jag förstår inte alls vad det är du vill säga.

 4. Svara

  […] Tkj KAS Christer Lasse HAX Janadam RS Kyrkoordnaren Mary Emma Falvinge Skiften Smyg Blogge WB Babilou Hagwall Wiktzac […]

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.