Ett riktigt tråkigt inlägg.

Återigen tänkte jag berätta om dagen … men nu är jag är trött igen. Otippat, eller hur? Presentationen som jag gjorde med det där skitprogrammet som heter Powerpoint blev bra – innehållet desto mer intressant och jag känner mig riktigt nöjd över det som visades.

Det är egentligen synd att jag inte kan visa dig vad jag gör på jobbet, speciellt den sista tiden, för det har varit riktigt roliga grejer. Allt är ju dessvärre hemligt tills det är klart … och när det väl är klart och jag kan visa upp det – då har ju jag redan gått vidare till nästa projekt.

Men jag ska lägga upp de här senaste grejerna (om jag kommer ihåg det) när tiden tillåter det. Vilket i och för sig är snart.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

 1. Svara
  tove tis 27 jan 2009, 19:49

  ja va kul!

 2. Svara
  Gus tis 27 jan 2009, 20:07

  Varför inte Keynote?

 3. Svara
  Janne tis 27 jan 2009, 21:23

  Jorå, jag använde det först, till grunden, men sen var jag tvungen att anpassa det till Powerpoint. Konverteringen mellan de båda programmen är dessvärre inte 100-procentig.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.