Inlägg taggade med trött

Efterfest

Helgen har inneburit herrklubbsträff … och hur roligt det än är att samlas sådär allihop så betyder det fest i dagarna två och jag orkar inte riktigt med det längre.

Jag är helt enkelt lite trött och sliten idag.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Monday struggle

Måndag. Idag fick jag en halvtimmas sovmorgon eftersom jag skulle iväg och hämta några grejer hemma i byn som skulle med till jobbet. Lika trött är jag ändå. En halvtimmas extra sömn gör uppenbarligen varken från eller till.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Yesterday, when I was mad.

Efter god mat och ett par glas vin hemma hos Daniel och Martina plockades det fram alla möjliga sorters flaskor. Kvällen fortsatte till lite senare än väntat.

Idag är jag lite trött.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Javisst!

Då var vi där igen. Det är fredag, solen skiner och jag är astrött (än så länge – det är ju morgon), men jädrar – det är ganska härligt ändå. Trött eller inte så är ju fredagar  ”the shit”.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Livet.

Morgonen och förmiddagen … det finns inte så mycket att säga annat än det vanliga. Trött. Väder. Sen har jag jobbat med saker som ska göras.

Solen skiner. Har gjort hela dagen. Jag gillar’t.

Dagens lunch blev uppäten på K&K. Ärtsoppa som var god. Pannkakor med sylt och grädde efter det. Det var också gott. Kaffe och kaka också. Sen en solskenspromenad tillbaka till kontoret.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tisdag … pfft.

Det är väldigt mycket morgon för tillfället. Så mycket att mina ögon har lite problem med att hålla sig öppna. Huvudet har problem med att hålla sig uppe. Min säng, som dessvärre är alldeles för långt borta, skulle vara väldigt skön att ligga i.

Jag får hoppas att kaffet hjälper.

Klicka här och att ge mig en röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Något annat.

Det är måndagsmorgon och det där jag brukar skriva om; trötthet och svårigheter att vakna är precis det du trodde att jag skulle skriva om, men jag struntar i det idag. Jag glädjer mig istället åt att solen skiner.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Janne es muy bueno.

Jag är uppe, men har riktigt inte vaknat till liv än. Det är på gång. Frukosten är uppäten och jag är lite sådär lagom småtrött som man kan vara innan man har kommit igång.

Ute ligger nyfallen snö på marken. Den kom igår kväll och när jag såg det så förbannade jag vädergudarna. Snön kommer ju vara borta innan dagen är slut, men ändå. Jag är så oändligt trött på vintern.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

The sprit.

Oh my gosh. Gårdagens festiviteter gick aningen för långt känner jag idag. Någon väldigt ondskefull person envisades med att ställa Vodka/Lime-drinkar framför mig hela tiden … och då, artig som man är, måste man ju dricka upp dem också. Som om ölen jag redan fått i mig inte var nog.

Ugh, stånk och stön … idag är en seg dag.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Onsdag, jag är en slusk.

I morse när jag såg mig själv i spegeln var allt jag såg en slusk. Grus i ögonen och väldigt orakad. Så, eftersom det som vanligt var en väldigt trött morgon tog jag trimmern och drog fram och tillbaka över kinderna och hakan – det går snabbast så – tills jag i alla fall såg ut som en vårdad slusk. Fy f-n vad jag tycker det är tråkigt att raka mig.

Dusch, tork och kläder. Juice och ihopplockande av saker och mig själv. Sen till bilen och till jobbet.

Tänk om jag kunde raka mig i sömnen istället. Så att det var klart när jag vaknade, så att jag inte behövde stå där på morgonen och tycka att starten på dagen var tråkigare än vanligt. Eller om någon kom och tog hand om det när jag låg och sov.

Kanske kan man gå till en skönhetssalong och vaxa ansiktet så att det blir alldeles slätt? Undrar hur det skulle kännas? 

Säkerligen smärtsamt.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,