Inlägg taggade med projekt

Stolpar, del 11

Jag kanske borde återuppta det där gamla projektet med att fotografera stolpar som jag påbörjade för evigheter sedan. Det är ju faktiskt en ganska kul idé.

Gamla stolpbilder finns här: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Ett riktigt tråkigt inlägg.

Återigen tänkte jag berätta om dagen … men nu är jag är trött igen. Otippat, eller hur? Presentationen som jag gjorde med det där skitprogrammet som heter Powerpoint blev bra – innehållet desto mer intressant och jag känner mig riktigt nöjd över det som visades.

Det är egentligen synd att jag inte kan visa dig vad jag gör på jobbet, speciellt den sista tiden, för det har varit riktigt roliga grejer. Allt är ju dessvärre hemligt tills det är klart … och när det väl är klart och jag kan visa upp det – då har ju jag redan gått vidare till nästa projekt.

Men jag ska lägga upp de här senaste grejerna (om jag kommer ihåg det) när tiden tillåter det. Vilket i och för sig är snart.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan!
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Life. It's good.

Jag har varit effektiv idag. Jobbat på som en liten iller och kommit en bit på väg med flera projekt. Fortsättning följer naturligtvis i morgon … och nästa vecka … och veckan efter det…

Det konstiga är att jag inte är trött. Jag trodde nämligen att jag skulle vara ett vrak idag. Årstiden. Mörkret. Dag två efter en ledighet. Men icke. Jag mår skitbra.

Glad blir jag om du klickar här och ger mig en röst igen. Vad nu det ska vara bra för. Men det är ju alltid kul (för mig) att hamna högt upp på listor.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Mestadels

Idag ägnar jag mig mest åt att försöka få ordning på ett förpackningsprojekt. Det är lite klurigt. Samtidigt snurrar (ja, du gissade rätt) Spotify med bland annat The Killers senaste ”Day & Age” … eller någon annan festlig musik.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid så blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Ja!

Ser en artikel i Aftonblaskan om journalisten Tom Sykes på Daily Mail som provade att säga ”Ja” till allt under en vecka efter att läst om filmatiseringen av Danny Wallaces bok ”Yes Man”. Vänta förresten … Aftonbladets journalist skriver alltså en artikel om en artikel? 

Me: I’ll have chicken jalfrezi please.
Waiter: Would you like rice with that?
Me: Yes.
Waiter: Pilau or . . .?
Me: Yes.
Waiter: Pilau?
Me: Yes.
Waiter: Poppadoms?
Me: Yes, poppadoms.
Waiter: Anything else at all?
Me: Yes, anything at all.
My wife (butting in): No, thanks. That’s all.

Nåväl, det låter som ett både roligt och jobbigt projekt och man kanske skulle våga sig på att prova? (Nej förresten, det där menar jag inte.) Det måste vara en riktig utmaning att säga ja till allting även om det bara är för en kort period … och boken verkar kul, den måste jag nog skaffa mig. Läs originalartikeln på Daily Mail.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Från skiss till färdig illustration

Jag hittade ett väldigt gammalt skissblock på jobbet. Det här var många år sedan. På ett av bladen hittade jag ett första utkast på vad som var tänkt att bli någon slags serietidningsliknande version av ett syskonpar som kämpade för miljön. Det här är lillebrorsan.

Senare ritade jag rent och fixade. Lillebrorsan fick en storasyster. Projektet blev det dessvärre aldrig något av.

Läs andra bloggar om , , , , ,

Växter i en låda

Gårdagens anskrämliga låda och planerade projekt är nu fin-fint och iordninggjort så att det hela ser … tja … hyfsat fräsht och städat ut. Det blev en tur till en sån där affär som sysslar med sånt och där köpte jag på mig två krusbärsbuskar och åtta plantor jättedaggkåpa (tror jag det var – vad f-n vet jag, jag är ju ingen trädgårdsmästare). Så i sommar kanske jag kan käka nyplockade krusbär och det känns ju ganska trevligt. Jag gillar nämligen krusbär … tror jag … fast när jag tänker efter så har jag nog inte ätit några sen jag var barn.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Blommor och skröfs

Hade det inte varit för att jag glömde min plånbok hemma idag, så hade blomlådan ute på terassen sett väldigt mycket finare ut än vad den gör just nu. Det blir morgondagens projekt. Är det någon som har tips på vad jag ska plantera?

Andra bloggar om: , , , , , , , , och

Stolpar, del 5

I mitt pågående projekt att ta bilder på stolpar, stannade jag igår på vägen hem vid ännu ett par som sträckte sig långt och iväg. Grått väder. Kala träd och buskar. Ingen direkt färg, så jag valde att göra den här bilden svart/vit, för det var ju nästan det i alla fall.

Andra bloggar om: , , ,

Fler stolpar till samlingen (foto)

Mitt projekt (eller ska jag kalla det faiblesse) att fotografera stolpar fortsätter. De längst fram lutar betänkligt. Kan det kanske bero på att det blåser ute på slätten.

Långt därborta snurrar vindkraftverken. Naturlig energi är en bra grej.

Klicka här och klicka här också så att jag klättrar uppåt på listan! Skriv upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , ,