Man strosar runt och väntar in tid som ska komma senare

Frukost. Svulstig, långsam och skön. Jag gillar den här grejen att få en liten Pastel de Nata som efterrätt. De är löjligt goda. När jag är klar och redo går jag ner och checkar ut mig från hotellet. Väskan lämnar jag kvar och ger mig ut på stan igen.

 
Mellan husen – de sockersöta små butiksfasaderna.
Mellan husen – de sockersöta små butiksfasaderna.
 
Sen går jag till en annan del av stan där jag inte varit förut. Jag strosar gator och det är mindre turistigt och verkar vara mer dit Portugiserna själva rör sig. Typ. Jag sitter en stund på en liten uteservering och dricker en läskeblask. Den var orimligt söt, men kall och efter halva tröttnar jag. Så jag slurpar i mig en sista klunk och strosar vidare och letar skugga. Jag orkar inte bli varm och svettig när jag nu inte längre har en dusch att använda.

 
Man strosar runt och väntar in tid som ska komma senare
Gågata med butiker
 
Den sista halvtimman blir jag lite rastlös i och med att jag mest går och väntar på att åka. Så jag hyr en elscooter en liten stund. Jag är lite småtrött i fötterna och åker och kollar kvarter jag inte sett förut.
 
opubl
Fina, men slitna kvarter.
 

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.