Baklänges och inte en iPhone

Först onsdagsfika med kaffe och blåbärssnitt med vaniljsås och efter det hem till toasts med ost och skinka. Idag är det tydligen baklängeskvällsmat som gäller. Efterrätten först … men god var den. Toastsen också.

Efter jobbet var det meningen att jag skulle åka och köpa mig en iPhone. Jag ringde nämligen på en annons igår och säljaren och jag kom överens om att jag skulle komma idag efter jobbet. Men idag när jag ringer för att få veta hans adress så vill han tydligen inte längre sälja, för han svarar inte när jag ringer. Jävla as.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Lindalein tor 10 jan 2008, 08:27

    Ähum… lite hetsig? Det kan ju ha hänt den stackars säljaren något… ;-b

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.