Inlägg taggade med snitt

Ringfingrar, på mer än ett sätt.

Ser följande i DN:

”Aktiehandlare som gör snabba affärer och har ett långt ringfinger i förhållande till pekfinger tjänar mer pengar och stannar fler år i yrket än kolleger med kortare dito. Det visar en ny vetenskaplig studie från England.”

Eh. Okej. Det låter som en otroligt viktig studie. Till vilken nytta kan man undra … men det kan ju vara bra om man som arbetsgivare söker efter ny personal.
– Jag ser att du har ett väldigt kort ringfinger, då kan du tyvärr inte få jobbet. 

Och på tal om ringfinger såg jag också att en Reina Hardesty i USA hade skickat 14.528 SMS på en månad. Fatta grejen. 14.528! Hon hade alltså snittat 484 SMS om dagen. Hur f-n lyckades hon med det? Hon kan knappast ha gjort något annat än att ha skickat SMS … och nej tydligen inte, för om man räknar bort de åtta timmarna på natten när hon förmodat sov, så blir det ett SMS varannan minut.

Själv så skickar jag ungefär 30 SMS på en månad och mitt ringfinger är faktiskt längre än pekfingret. Fast jag skulle nog inte bli någon bra aktiehandlare i alla fall.

Klicka här en gång till och ge mig din röst ännu en gång. För visst är det mycket roligare om jag hamnar högt upp på listan!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Krimskrams

Schulmans blir utsparkade från VF och har nu en nedräkningsblogg på sin egen sajt istället. Eller … utsparkade och utsparkade … det hela är nog snarare ett litet PR-jippo för att locka folk till den kommande 1000apor-sajten. Nya rubriker skapade det och bröderna är lika glada ändå.

Visst är det väl så att kvällstidningarnas rubriker är precis lika köpta som blondinbloggarnas inlägg?

Eftersom jag gillar Madonna litegrann så tycker jag det är synd att hon som brukar hoppa på de musikaliska trenderna tidigt istället hoppar på Timbaland-tåget när det redan känns passerat. Nya låten ”4 minutes” tillsammans med Justin Timberlake är väldigt ospännande … för att inte säga ointressant.

Är det det här som blir den förmodade bloggdöden för de betalda blondinbloggarna? Utredning pågår.

Fuck! Nu har jag halkat på Bloggportalens topplista igen. Jag borde skärpa mig. Jag borde blogga bättre, intressantare och roligare. Eller skitsamma, jag borde inte bry mig, för även om det är roligt med topplistor (speciellt när jag ligger högt på dem) så bloggar jag för min egen skull … och för din.

Och nu blir det modeblogg … skjortor behöver jag. En hel drös. Snygga, fina skjortor. Klassiskt snitt, enkla, ”cleana”. En shoppingtur behövs och ska göras när orken trillar över mig.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Statistik för 2007

Kollar igenom min statistik och kommer på att det ju faktiskt är ett nytt år sen nästan en månad tillbaka. Döm om min förvåning när jag ser att jag hade 101.950 besökare (!) under 2007. Det är ju jättemånga. Det blir ett snitt på 279 besökare om dagen (hittills i januari är det 330), 1.960 i veckan eller 8.496 i månaden (maj hade flest med 11.961 och januari minst med 5.362 besökare). Om man sen tittar på hur många besök det gjordes på min sajt blir siffrorna väldigt mycket högre. Men det är väl alla ni som tittar in flera gånger om dagen … så hej på er allihopa, kul att ni tittar hit!

Andra bloggar om: , , , , ,

Baklänges och inte en iPhone

Först onsdagsfika med kaffe och blåbärssnitt med vaniljsås och efter det hem till toasts med ost och skinka. Idag är det tydligen baklängeskvällsmat som gäller. Efterrätten först … men god var den. Toastsen också.

Efter jobbet var det meningen att jag skulle åka och köpa mig en iPhone. Jag ringde nämligen på en annons igår och säljaren och jag kom överens om att jag skulle komma idag efter jobbet. Men idag när jag ringer för att få veta hans adress så vill han tydligen inte längre sälja, för han svarar inte när jag ringer. Jävla as.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,