Inlägg taggade med kaffe

En fredag i juni

Det är fredag. Det ska bli skönt med helg. Jag sitter på kontoret och fryser litegrann. Det är en grå dag igen. Regn i luften. Jag behöver en kopp kaffe. En till. För jag har redan druckit en … och efter den andra, eller tredje, kommer jag att bli kissnödig.

Jag vet hur min dag ser ut.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Jobbelidoodaa

Idag på jobbet fortsätter jag – typ – med det jag höll på med igår. En mapp med bilder, de flesta är genomgångna och kollade. Nu är det mest layout och texter som justeras och fixas med …  och ett antal små noteringar om saker som måste göras. Jag är ganska effektiv såhär på förmiddagen. Samtidigt som jag gör det där ska jag göra en annons, PDF:a hela schabraket, trixa med typografin, gå på toa, e-posta, få ordning på en hemsida, läsa en tidning, göra en dekal, dricka kaffe…

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

On my way to work

Måndag. En ny dag och en ny arbetsvecka. När jag kommer till jobbet tar jag mig en kopp kaffe, sen sätter jag mig där uppe, kollar mailen – inget intressant har trillat in under helgen. Jag fixar och donar lite och väntar på måndagsmötet. När det är klart, sätter jag igång med olika saker.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

24 hour party people

Gårdagen var alldeles ljuvlig med fest i stor trädgård och solsken ända till solen gick ner bakom hustak och trädtoppar. Glada vänner och vin, öl och grillad god mat. 

När kvällen kom och solen försvann – och temperaturen snabbt dalade – gick vi upp till Camilla och Peppe och värmde oss med mer vin, öl, kaffe och annat gott ända till sena natten.

Idag har däremot tröttheten varit över mig som en stor blöt filt. Man skulle nästan kunna säga att jag har varit halvt medvetslös.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Happy birthday jubilee

Gårdagen spenderades hemma hos min fina gamla och skröpliga lilla mormor som fyllde 97 år! Vi kalasade med lite kaffe och tårta.

På kvällen blev det lite mat och dryck i glada vänners lag nere på Källar’n. Efter det fick jag en trötthetsattack och gick hem.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

On my balcony

Ett skitlångt hus med skitmånga balkonger. Även om det inte är de vackraste så skulle jag faktiskt kunna tänka mig att sitta på en sån, med en kaffe i handen och njuta av solen och värmen som faktiskt finns där när vinden håller sig stilla.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Söndag

Det verkar som de flesta i gänget ligger hemma och är bakis och skakis idag. Då är det ganska skönt att inte vara det. Jag mår som en prins eftersom min lördagskväll bestod av extremsporternas extremsport; ”Extreme couchsurfing”.

Stenis och jag blev sittande på fiket en stund, läsandes tidningar, pratandes om ditt och datt, drickandes kaffe och ätandes smask.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Livet.

Morgonen och förmiddagen … det finns inte så mycket att säga annat än det vanliga. Trött. Väder. Sen har jag jobbat med saker som ska göras.

Solen skiner. Har gjort hela dagen. Jag gillar’t.

Dagens lunch blev uppäten på K&K. Ärtsoppa som var god. Pannkakor med sylt och grädde efter det. Det var också gott. Kaffe och kaka också. Sen en solskenspromenad tillbaka till kontoret.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Borta med vinden

Där satt jag i bilen som vanligt och funderade på allt och ingenting. Tankar formades i huvudet och jag tänkte att det var ju bra – det där ska jag blogga om och började fundera på ord och formuleringar. Efter att ha parkerat bilen, gått in på kontoret, hämtat mitt kaffe och satt mig ner vid mitt skrivbord är det nu borta. Puts väck. Jag kan inte ens komma ihåg en liten gnutta av vad det nu var jag tyckte var så bra att jag ville blogga om det.

Så kan det gå.

Klicka här och ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Damn.

Även om jag först tänkte på saken i säkert en sekund. Att snooza både en och två gånger, så gick jag idag upp direkt. Ingen snooze. Rakt upp. Tjong i medaljongen. Pang, upp och iväg. Men inte f-n hjälpte det. Igår tänkte jag till och med att jag skulle börja mina dagar med affirmationer; ”Godmorgon, idag är jag bra, pigg och glad”. Det glömde jag såklart bort. Den tanken känns svår att komma ihåg när en ettrig liten väckarklocka ger ifrån sig sitt helvetiska ljud.

Så nu sitter jag här på jobbet som ett litet vrak, dricker mitt kaffe och hoppas att koffeinet ska kicka in.

Klicka här och ge mig en ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,