Inlägg taggade med vaniljsås

Yesterday, when I was mad

Efter jobbet blev det ”After work”. För ovanlighetens skull. Det diskuterades bland annat vilket finger som var mest onödigt. Lill- eller ringfingret. Jag skulle (tror jag) – om jag nu blev tvingad till det – ta bort ringfingret. Förutom att ha en ring på sig så fyller det väl ingen större funktion … eller? 

Sen blev vi hembjudna till Sanna och Jocke på rabarberpaj med vaniljsås. Mums. Dubbelmums filibaba.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Vardagstradition

Veckans onsdagsfika är till ända. Vår vardagstradition mitt i veckan. En kopp kaffe, en päronfestis och en blåbärssnitt med vaniljsås ligger nu fint i min mage. Nu borde jag ta tag i dammsugaren och köra över golven, men det känns så ohyggligt tråkigt att det nog får vänta ett tag till. Onsdag betyder också att solen tittar fram och raggarbilarna invaderar området runt slottet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , och

Baklänges och inte en iPhone

Först onsdagsfika med kaffe och blåbärssnitt med vaniljsås och efter det hem till toasts med ost och skinka. Idag är det tydligen baklängeskvällsmat som gäller. Efterrätten först … men god var den. Toastsen också.

Efter jobbet var det meningen att jag skulle åka och köpa mig en iPhone. Jag ringde nämligen på en annons igår och säljaren och jag kom överens om att jag skulle komma idag efter jobbet. Men idag när jag ringer för att få veta hans adress så vill han tydligen inte längre sälja, för han svarar inte när jag ringer. Jävla as.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,