Inlägg taggade med bloggpaus

Today is a good day to die.

Jag har tappat lusten. Idag i allmänhet men till bloggandet i synnerhet. Jag har trillat ner i en ovanligt lång och djup bloggsvacka som verkar väldigt svår att ta sig ur. Ju mer jag försöker klättra upp, desto djupare verkar gropen bli. Att blogga känns mer som ett tvång än det ska göra och tvång är inte roligt.

Jag tar en paus och lägger allting på is ett tag. Jag ska försöka hålla igång twittrandet och antingen kollar du i högerspalten eller klickar dig till min twittersida. Den är nästan som min blogg; små kommentarer om ingenting – fast i miniformat.

…och som vanligt är jag säkert tillbaka innan du hinner säga ”Kvistfritt kvastskaft” tio gånger i rask följd.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Blondinbella har blivit vuxen.

Jag skrev ju om den där blondinbloggen för ett par veckor sedan (här och här) och hennes bloggpaus. Att hon nu skulle, som hon skrev ”…satsa på en mer mogen approach … nu ska en äldre tjej träda fram”.

Jag tyckte att det var dags för ett avslut, för nu har hon ju faktiskt fyllt 18 och tagit steget in i vuxenvärlden.

Ja, eller något sånt.

Förvandlingen från ”Jag har alltid klassats som en blond 17-åring” till den vuxna 18-åringen som hon nu faktiskt är skedde mer eller mindre i samma stund som hennes bloggpaus tog slut och hon stod i valet och kvalet att köpa en klänning för 12000 eller en pälsjacka för 14000 kronor. Hon valde pälsjackan – vilket hon för övrigt försvarar med:

”Först och främst så är det inte sant att alla djur som man använder pälsen av blir plågande. Dom filmer som man kan hitta på youtube är ofta filmade i Kina, där man inte alls har samma djurvärderingar.”

Jorå’ så att … pälsindustrin är ju känd för att vara djurens vänner. Nåja, tillbaka till ögonblicket då blondinen blev vuxen, det finns nämligen beskrivet i hennes blogg:

”Är det nu man börjar bli vuxen? När man väljer sunda val?”

Det är förresten pälsjackan som är det sunda valet. För det är en lyxig investering som hennes barnbarn också kan få användning för.

”Vad snackar jag om! En jacka för 14 000 kr är inte klokt. Ångest. Eller betyder det att jag beter mig som en vuxen när jag får ångst för ett köp? Det här vuxenlivet skrämmer mig. Förut köpte man bara, utan en jäkla lågkonjunktur i tankarna.”

Ha ha ha. Två veckors paus och en äldre (vuxen) tjej träder fram. I alla fall en som försöker spela vuxen. Det är f-n humor på hög nivå … och hade det inte varit för att det är så roligt kunde man nästan tro att det är Schulmans apor som ligger bakom.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,