Inlägg taggade med blogg

We'll be right back

Det har, som du kanske har märkt, blivit lite stillestånd här på bloggen. Det är inte bloggtorka och det är bara tillfälligt. I veckan försvann lusten att skriva här litegrann. Det finns viktigare saker att tänka på.

Mina vänner till exempel.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Va, nu ser allt sådär konstigt ut igen!

Japp. Så blev det ett nytt utseende på bloggen (igen). Nytt, fräscht och rent. Grundformen är väl typ ungefär som förut. En spalt till höger med länkar och sånt. För att skriva en kommentar klickar du numera uppe till vänster om respektive inlägg … annars är allt ungefär som det brukar.

Hoppas jag.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Bilder, en jäkla massa bilder

Jag sitter på jobbet och går igenom bilder. En sisådär 500 stycken bilder som alla måste kollas noggrannt om de fungerar att använda. Jag kan inte påstå att jag tycker det är roligt. Dessutom är det ganska tidsödande.

Förresten så verkar ni inte tycka om bloggens nya utseende. Hmm. Jag får se om den blir kvar eller om jag ska hitta på något annat.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Why do I keep counting?

Ja, jag vet att jag bloggar om tramsiga små blommor. Men jag har ingenting att skriva om för tillfället och istället för att lägga ner skiten och dödförklara bloggen i typ en halv dag (som jag brukar då och då) så blir det för tillfället tramsiga inlägg med små blommor.

Annars mår jag bra. Solen skiner och det känns som om det är typ 30° inne på vårt kontor idag. Ute med för den delen. Sommarvärme. Vem hade anat det.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Wednesday

Oj, jag har visst inte bloggat idag. Så tokigt det kan bli. Bloggandet i vanliga fall brukar jag hinna med när jag har ett par minuter över lite då och då. Men jag har ju faktiskt ett jobb att sköta och då får bloggen helt enkelt vänta lite. Som idag till exempel.

Onsdag är det idag också. Det känns ju … ingenting egentligen. För visst är onsdagar ganska menlösa dagar?

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

April april din dumma sill. Eller inte.

Godmorgon. Jag funderade på om jag skulle hitta på något kul aprilskämt att lägga upp här på min lilla blogg. Kanske är det för tidigt på morgonen eller kanske tryter fantasin, men ingenting ville dyka upp. Så det blir inget skämt. Om jag nu inte kommer på något senare. Bara så att du vet.

Det här måste väl ändå vara det mest meningslösa inlägget på länge.

Note to self: Skärp dig!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Today is a good day to die.

Jag har tappat lusten. Idag i allmänhet men till bloggandet i synnerhet. Jag har trillat ner i en ovanligt lång och djup bloggsvacka som verkar väldigt svår att ta sig ur. Ju mer jag försöker klättra upp, desto djupare verkar gropen bli. Att blogga känns mer som ett tvång än det ska göra och tvång är inte roligt.

Jag tar en paus och lägger allting på is ett tag. Jag ska försöka hålla igång twittrandet och antingen kollar du i högerspalten eller klickar dig till min twittersida. Den är nästan som min blogg; små kommentarer om ingenting – fast i miniformat.

…och som vanligt är jag säkert tillbaka innan du hinner säga ”Kvistfritt kvastskaft” tio gånger i rask följd.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Twittrande?

Jag har blivit med Twitter. Problemet är att jag inte vet vad jag ska ha det till. Jag har ju liksom nog med den här bloggen. Jag antar att den liksom andra saker jag hoppat på då och då kommer att självdö … eller bli manisk användare av en kort stund för att sen tröttna.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , ,

Är det fredag?

Jag har problem med min blogg för tillfället … eller mitt bloggande kanske jag ska säga. Vad jag ska fylla den med. Orden. Eventuella bilder. Det känns som om allt går på repeat för tillfället, en oändlig ström av repriser och upprepningar.

Förresten så känns det inte som fredag idag av någon outgrundlig anledning. Jag vet inte varför, men kanske för att morgonens trötthet var större än vad den brukar vara på fredagar. Fredagar som i vanliga fall är veckans bästa dag (typ). Men det kommer nog. Det brukar göra det.

Den där bloggtorkan kommer och går hela tiden. Jag kanske vaknar till liv igen snart. Bloggmässigt alltså. Våren är ju på väg … i morse reagerade jag på hur ljust det har blivit på morgnarna. Sakta men säkert närmar vi oss de rätta årstiderna och det gillar jag … och då kanske mitt bloggande också vaknar till liv.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En helt vanlig morgon

Jag kliver in på kontoret, säger ”God morgon” till min kollega som sitter på undervåningen, går upp för trappan, tänder lamporna och går till mitt bord. Ställer ifrån mig väskan och hänger jackan på stolen.

Än så länge är det bara jag och min kollega på undervåningen som är på plats. Det är tyst. Det enda som hörs är bruset från fläktsystemet.

Jag går ner till köket och hämtar mig en kopp kaffe med mjölk och en sockerbit, går upp till mitt bord igen och sätter mig ner. Väcker datorn, kollar mailen och funderar på vad jag ska skriva om i dagens första blogginlägg och tänker ”f-n, jag har verkligen ingenting att skriva om idag” … så jag skriver just det och sätter sen igång med dagens jobb.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,