Inlägg taggade med humör

Kopplingar

Det kanske säger mer om nivån på min humor än vad det egenligen handlar om. Men, när jag ser blaskans underhuvud för allt som har med ”Vickan & Daniel” att göra, ett V ihopsnirklat med ett D, och att det i rubriken står att han har lämnat sjukhuset.

Jag vet inte varför, men jag tänker på något helt annat.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Rigor Mortis

Ooops, nu har jag gjort det igen. Sovit på något märkligt sätt med huvudet på kudden. Eller vid sidan av. Eller kanske i sömnen puttat bort den helt och hållet. Nacken är spänd som en fiolsträng. Eller kanske inte riktigt, men litegrann.

Idag känns allt lite sådär härligt på något odefinierbart sätt, trots nacken. Kanske är det för att solen skiner igen. Jag blir ju glad då. Mitt humör påverkas ju ganska mycket av vädret (som du vet). Som grädde på moset ska helgen tydligen bjuda på både strålande solsken och värme.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Eh, vadå väder?

Det är på något sätt väldigt roligt när lokaltidningen ställer dagens fråga ”Njöt du av solen i helgen” och ett av svarsalternativen är ”Vet inte”.

Ännu roligare är det när man ser att två personer verkligen har svarat just ”Vet inte” på frågan. Kanske vet de inte att det var väder över huvud taget.

Bilderna är saxade från MVT. Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Aggressioner.

Jag blev på lite dåligt humör i eftermiddags. Irriterande saker stör mig. Dumheter stör mig. Och när man är lite sådär småsur och arg så är det mycket som är dumheter. Att sen idioter befann sig på vägarna när jag åkte hem gjorde ju knappast saken bättre.

Nu ska jag andas lugnt och fint. Med djupa andetag.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Favorit i repris.

Jorå, det här är – fortfarande – fantastiskt roligt att se. Det är så otroligt fel och man riktigt ser hur Carl Bildt reagerar på Birgit Friggebos förslag med ett sorts ”Va fan gör hon”-uttryck. Det var 1992 i Rinkeby Folkets hus och det hela blev humor på hög nivå. Ofrivilligt kanske, men ändå humor.

Klicka här och ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

En sån dag.

Oh crap, ska det bli en sån dag idag. Det vill jag inte, men jag känner att det där äckliga lilla tisdagshumöret kryper på mig. Det där som jag egentligen inte vill veta av. Kanske är det för att det är just tisdag eller för den där elaka väckningen jag fick i morse. Jag känner att stubinen kan vara lite kort idag och det gör varken mig eller min omgivning glad.

Solen tittar fram nu … snart kanske allt känns lite bättre.

Klicka här och ge mig en ny röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Humörsvängning

Det är märkligt det där hur väldigt lättpåverkad jag är av vädret. Är det sol, blå himmel och fint kan jag bli nästan som ett barn på julafton, med rosor på kinden och solsken i blick … är det grått och regnigt blir jag en sur liten puppa som inte vill något annat än att krypa ner under täcket och sova bort hela dagen.

…och så säger de att det inte finns dåliga väder … bah! Det gör det visst.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Dagens humor!

Jag blir lite uttråkad av att sitta helt ensam här på övervåningen. I min väska hade jag en banan. Jag heter Jan.

Ha ha ha!

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Lördag och … tja, vadå?

Idag kan man ana solen någonstans bakom molnen. Jag har saknat den. Humöret blir bättre, jag blir bättre när solen är framme. Jag sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på idag. Dammsuga känns inte riktigt som något jag vill göra även om det behövs. Tvätta likaså.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Linköping by night

Det finns stunder då till och med Linköping kan vara riktigt fint. På kvällen till exempel, när det är mörkt ute och man inte ser så mycket.

Jag sa väl att jag har humor?

…och sen åkte jag hem till byn och eftersom jag inte åt någon lunch idag blev det väldigt snabbt och enkelt lite köttfärssås till kvällsmat.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,