Inlägg taggade med blogga

We'll be right back

Det har, som du kanske har märkt, blivit lite stillestånd här på bloggen. Det är inte bloggtorka och det är bara tillfälligt. I veckan försvann lusten att skriva här litegrann. Det finns viktigare saker att tänka på.

Mina vänner till exempel.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Why do I keep counting?

Ja, jag vet att jag bloggar om tramsiga små blommor. Men jag har ingenting att skriva om för tillfället och istället för att lägga ner skiten och dödförklara bloggen i typ en halv dag (som jag brukar då och då) så blir det för tillfället tramsiga inlägg med små blommor.

Annars mår jag bra. Solen skiner och det känns som om det är typ 30° inne på vårt kontor idag. Ute med för den delen. Sommarvärme. Vem hade anat det.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Working class hero

Egentligen har jag massor att skriva om. Men jag tänker inte göra det. Och om jag hade tänkt att skriva om saker skulle det mest handla om jobbet eftersom det har varit mycket av det idag. Som en liten iller har jag suttit med den ena saken efter den andra … och fått en hel del gjort dessutom. Men nu är skallen lite trött. Resten av dagen (kvällen) kommer inte att spenderas framför en dator.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Wednesday

Oj, jag har visst inte bloggat idag. Så tokigt det kan bli. Bloggandet i vanliga fall brukar jag hinna med när jag har ett par minuter över lite då och då. Men jag har ju faktiskt ett jobb att sköta och då får bloggen helt enkelt vänta lite. Som idag till exempel.

Onsdag är det idag också. Det känns ju … ingenting egentligen. För visst är onsdagar ganska menlösa dagar?

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Skynda att älska

Nu har jag läst ut Alex Schulmans ”Skynda att älska” som jag fick av min bror förra veckan och det finns väl egentligen inte så mycket att säga om den boken. Storyn har du väl med all säkerhet redan hört talas om; Alex pappa Allan var en gammal man.

Det är en trevlig liten bok. En kärleksförklaring. En fin historia om saknaden efter någon som är borta.

Alex skriver bra när han lägger manken till (vilket man ju har anat i hans bloggande då och då – men allt mer sällan) och egentligen kan boken också nästan liknas vid en osedvanligt välskriven blogg, där varje kapitel är som ett inlägg. En anekdotsamling från en uppväxt med den gamla pappan. 

Betyg:   (boken får fyra Janne av fem).

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Today is a good day to die.

Jag har tappat lusten. Idag i allmänhet men till bloggandet i synnerhet. Jag har trillat ner i en ovanligt lång och djup bloggsvacka som verkar väldigt svår att ta sig ur. Ju mer jag försöker klättra upp, desto djupare verkar gropen bli. Att blogga känns mer som ett tvång än det ska göra och tvång är inte roligt.

Jag tar en paus och lägger allting på is ett tag. Jag ska försöka hålla igång twittrandet och antingen kollar du i högerspalten eller klickar dig till min twittersida. Den är nästan som min blogg; små kommentarer om ingenting – fast i miniformat.

…och som vanligt är jag säkert tillbaka innan du hinner säga ”Kvistfritt kvastskaft” tio gånger i rask följd.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Twittrande?

Jag har blivit med Twitter. Problemet är att jag inte vet vad jag ska ha det till. Jag har ju liksom nog med den här bloggen. Jag antar att den liksom andra saker jag hoppat på då och då kommer att självdö … eller bli manisk användare av en kort stund för att sen tröttna.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , ,

Något annat.

Det är måndagsmorgon och det där jag brukar skriva om; trötthet och svårigheter att vakna är precis det du trodde att jag skulle skriva om, men jag struntar i det idag. Jag glädjer mig istället åt att solen skiner.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Borta med vinden

Där satt jag i bilen som vanligt och funderade på allt och ingenting. Tankar formades i huvudet och jag tänkte att det var ju bra – det där ska jag blogga om och började fundera på ord och formuleringar. Efter att ha parkerat bilen, gått in på kontoret, hämtat mitt kaffe och satt mig ner vid mitt skrivbord är det nu borta. Puts väck. Jag kan inte ens komma ihåg en liten gnutta av vad det nu var jag tyckte var så bra att jag ville blogga om det.

Så kan det gå.

Klicka här och ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

En bäver i skallen.

Att blogga. Ibland är det så enkelt. Orden flyter som ett rinnande vatten och helt plötsligt har man skrivit en massa ord, som bildar meningar och vips, så har ett inlägg blivit till. Om vad som helst, om ingenting eller någonting. Idag flyter det inte alls. Det är helt stilla. Det är som om en bäver byggt ett bo någonstans inne i huvudet och strypt vattentillförseln.

Då är det mycket enklare att rita bokstäver med krumelurer på.

Bara så att du vet.

Klicka här så blir jag glad.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,