Inlägg taggade med Blondinbella

Sverige, svenskarna och Blondinbella

Det är något allvarligt fel på Sverige och svenskarna när man ser att den person som har fått flest sökningar på Google är Blondinbella (tvåa på listan är Linda Rosing). 

Internet är fantastiskt. Allt finns. Källan till en livstids kunskap finns bara några knapptryckningar bort. Men jag tycker att det på något sätt är lite tragiskt att folk hellre väljer att läsa om vilken klänning eller pälsattiralj Blondinbella har köpt den här veckan istället för att faktiskt använda nätet till vad det kan vara.

Och egentligen kastar jag som vanligt sten i glashus. För min egen blogg är ju på intet sätt annorlunda än Blondinbellas egentligen. Jag skriver också om trams. Min blogg är ganska mycket ett innehållslöst pladdrande. Jag tycker också att det är roligt att folk hittar hit och läser vad jag skriver. Är jag kanske till och med en vuxnare, manlig version av Blondinbella (minus typ en halv miljon läsare och att jag inte tjänar ett öre på bloggen)?

Huh, hemska tanke. Att jag ens skrev det där!

Och förresten … konstigt nog finns inget sex-relaterat med på listorna över årets mest sökta. Jag trodde faktiskt att det var just såna sökningar som skulle hamna i topp.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Blondinbella har blivit vuxen.

Jag skrev ju om den där blondinbloggen för ett par veckor sedan (här och här) och hennes bloggpaus. Att hon nu skulle, som hon skrev ”…satsa på en mer mogen approach … nu ska en äldre tjej träda fram”.

Jag tyckte att det var dags för ett avslut, för nu har hon ju faktiskt fyllt 18 och tagit steget in i vuxenvärlden.

Ja, eller något sånt.

Förvandlingen från ”Jag har alltid klassats som en blond 17-åring” till den vuxna 18-åringen som hon nu faktiskt är skedde mer eller mindre i samma stund som hennes bloggpaus tog slut och hon stod i valet och kvalet att köpa en klänning för 12000 eller en pälsjacka för 14000 kronor. Hon valde pälsjackan – vilket hon för övrigt försvarar med:

”Först och främst så är det inte sant att alla djur som man använder pälsen av blir plågande. Dom filmer som man kan hitta på youtube är ofta filmade i Kina, där man inte alls har samma djurvärderingar.”

Jorå’ så att … pälsindustrin är ju känd för att vara djurens vänner. Nåja, tillbaka till ögonblicket då blondinen blev vuxen, det finns nämligen beskrivet i hennes blogg:

”Är det nu man börjar bli vuxen? När man väljer sunda val?”

Det är förresten pälsjackan som är det sunda valet. För det är en lyxig investering som hennes barnbarn också kan få användning för.

”Vad snackar jag om! En jacka för 14 000 kr är inte klokt. Ångest. Eller betyder det att jag beter mig som en vuxen när jag får ångst för ett köp? Det här vuxenlivet skrämmer mig. Förut köpte man bara, utan en jäkla lågkonjunktur i tankarna.”

Ha ha ha. Två veckors paus och en äldre (vuxen) tjej träder fram. I alla fall en som försöker spela vuxen. Det är f-n humor på hög nivå … och hade det inte varit för att det är så roligt kunde man nästan tro att det är Schulmans apor som ligger bakom.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Blondinen

Blondinbella tog ju som alla vet ”En paus för att lära sig andas” och ibland går det fort. Mycket kan hända på kort tid och nu är det tydligen dags att lägga den där pausen på hyllan och börja blogga igen:

”Jag ska satsa på en mer mogen approach. Jag har alltid klassats som en blond 17-åring men nu ska en äldre tjej träda fram.”

Självklart ska hon nu efter sin paus, då hon förhoppningsvis har lärt sig att andas, ha en mer ”mogen approach” och låta ”en äldre tjej träda fram” i sin blogg.

Hon har ju trots allt fyllt 18!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Soptipp och över gränsen.

Min snälla bror fixade en släpvagn så att vi kunde åka till soptippen och kasta min gamla madrass … och det var ju bra eftersom den har stått och skräpat i min hall den senaste veckan.

Det är visst mycket blondinblogg här hos mig nu … och jag vet inte om det är nu man ska vara sådär präktig och påstå att 1000-apor-gänget har gått över gränsen med deras låtsas-version hennes blogg. För det krävs väl ändå någon slags finess för att det ska bli roligt, annars blir det bara plumpt. Som nu.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Miniatyrer

Idag har jag varit och tittat på när Daniels ena grabb spelade knattehockey. Knatte som i att de små kidsen på isen är i typ 5-årsåldern. Det var ganska underhållande faktiskt. Knattarna var inte helt stabila på isen och vad det såg ut som mest åkte runt lite som yra små höns, krampaktigt hållandes i klubban för att få lite stabilitet. 

Efter det blev det en stunds fika på Rådhuskonditoriet.

Sen ser jag i Aftonblaskan att Blondinbella, detta märkliga bloggfenomen som i denna stund enligt Bloggportalen har närapå 600.000 besökare i veckan, ska sluta blogga … eller i alla fall ta en timeout. Hon behöver, som hon skriver i sin blogg, tid för sig själv, för skolan, familj, vänner och för att … baka (!).

Dagens inköp: The Streets ”Everything is borrowed”, Bloc Party ”Flux” och TV on the Radio ”Halfway home” (länkarna går till iTunes).

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Blondinbella dricker

Det förvånar mig inte att en av de största snackisarna enligt Bloggportalen är att Blondinbella dricker alkohol. Tydligen så mycket att Socialtjänsten hade varit på besök. Frågan är hur hon kan dricka över huvud taget? Hon är ju bara 17 år och får inte handla själv vare sig på systembolag eller restaurang. Någon måste alltså langa till henne … och om hon är ute på krogen betyder det att de serverar en minderårig. Det borde väl kollas upp snarare än själva drickandet i sig.

Idag var tio år sedan jag började blogga! Det var tio år sedan Google startade. Tio år sedan Paula Jones anklagade Bill Clinton för sexuella trakasserier. Tio år sedan Oslos flygplats Gardermoen invigdes. Tio år sedan 63 diskodansande ungdomar omkom i den s.k. Göteborgsbranden och tio år sedan jorden nästan gick under i filmen Armageddon.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hur man blir miljonär

”Trodde på riktigt att jag skulle dö där uppe, att lyset skulle släckas och att dörren skulle gå igen. Hjälp! Finns det något läskigare ställe än en vind?! Nu ska jag packa inför resan! Borde dock ha gjort det innan jag målade naglarna.. Hey, utsmetad färg!.. Rött också..”

Man ska tydligen vara en blond 17-åring som skriver om smink, kläder och nagellack för att tjäna lite snabba pengar. För tydligen tjänar de där småtjejerna miljoner på sina bloggar.

Citatet är från Blondinbella, hon som för tillfället har sveriges största blogg. Klicka här och klicka här också så att jag klättrar uppåt på listorna … tack! Skriv upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , och

Hotta upp skiten

För att få många besökare till min lilla blogg borde jag skriva en sexnovell eller låta den här bloggen bli en sexblogg … eller helt enkelt bara skriva en jäkla massa om sex. Det är tydligen det som folk söker efter när de söker bland bloggar. Eller så kan det handla om den där Blondinbella … eller Kenza, Carolina Gynning eller Schulmans. De är tydligen så otroligt populära att istället för att bara gå in på deras bloggar, söker folk tydligen även efter inlägg som handlar om dem. Eller så skiter jag i allt det där och fortsätter precis som vanligt … så får det nog bli. Allt är som vanligt.

Klicka här och klicka här också så att jag klättrar uppåt på listan!
Skriv upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , ,