Inlägg taggade med leksak

Här är min nya leksak

Jag kallar det leksak, för pennor är, som du vet, min stora grej och fungerar lite som en leksak. Jag blir i alla fall som ett barn på julafton.

Idag kom den äntligen och visst är den fin. Alldeles blank och ny. Jag har (såklart) redan testat den och mitt första intryck är ”Jag gillar, jag gillar den mycket!”, vilket var en jäkla tur, för egentligen är det ju fullständigt idiotiskt att köpa en dyr penna utan att prova den först. Jag kunde ju lika gärna ha tyckt illa om den. 

På tal om att tycka illa om så frågade min kollega idag om det inte gick lika bra med en vanlig enkel Bic.

Jag fnös åt honom.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Presentjakt och leksaksskräp

Jag hamnade på ToysRUs. Och efter det misstaget är min uppfattning att allt som finns i den där butiken är av plast eller är av plast som låter. Leksakerna verkar dessutom ha en hållbarhet på ungefär tre minuter.

Allt är skräp … som låter.

Jag irrade omkring därinne bland hyllorna som en förvirrad dåre, spanade hylla upp och hylla ner, letade efter pedagogiska saker som kan stimulera barnen. Leka och lära samtidigt. Det är viktigt.

En timma och tio minuter i ett plastinferno av leksaker med ljud som skär in i benmärgen för att hitta två vettiga presenter. När jag klev ut genom dörrarna kände jag mig … avtrubbad och bortdomnad.

Aldrig mer.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid så blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,