Inlägg taggade med Ny

In a notebook

Då var ännu en ”klotterbok” fylld till sista sidan. Fylld med doodlar och krumelurer, bokstäver och ord. Dags att starta på en ny … eller fortsätta på en av alla de där andra gamla halvfulla som finns i skåpet.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Här är min nya leksak

Jag kallar det leksak, för pennor är, som du vet, min stora grej och fungerar lite som en leksak. Jag blir i alla fall som ett barn på julafton.

Idag kom den äntligen och visst är den fin. Alldeles blank och ny. Jag har (såklart) redan testat den och mitt första intryck är ”Jag gillar, jag gillar den mycket!”, vilket var en jäkla tur, för egentligen är det ju fullständigt idiotiskt att köpa en dyr penna utan att prova den först. Jag kunde ju lika gärna ha tyckt illa om den. 

På tal om att tycka illa om så frågade min kollega idag om det inte gick lika bra med en vanlig enkel Bic.

Jag fnös åt honom.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Jakten på den perfekta reservoarpennan #7

Om några dagar kanske jag är glad igen. Du vet, lycka kan ju köpas för pengar. Tillfällig lycka i alla fall. Speciellt om jag köper mig en ny reservoarpenna … och pennoman som jag är kände jag litegrann att jag var tvungen att ha den. Bara för att. Jag tyckte nästan att den viskade till mig; köp mig, köp mig. Så jag gjorde det. En helt ny, en helt oprövad. Med fin spets. Aningen dyr, men va f-n. Den förra var ju billig.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

En gång till … fort som f-n.

Så var en dag här igen. En ny. Swish. Tiden går så fort. Som rally. Eller en raket. Det var ju onsdag alldeles nyss och nu är det visst det igen. Helt plötsligt har halva arbetsveckan gått … vid lunch i alla fall … eller ja, på fredag är jag ledig, så jag passerade den punkten igår … men va f-n. Du vet ju vad jag menar. Det är som att trycka på en knapp … klick, så är det en dag. Klick, så är det nästa.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Årets årets-listor

Årets årets-listor börjar stå som spön i backen. Själv sitter jag för tillfället och lyssnar på Paul Wellers ”22 Dreams” som i fredagens Di Weekend blev utsedd av Jan Gradvall till årets bästa utländska album. Men jag vet inte. Det låter ju bra, men årets bästa? Jag är tveksam.

Min alldeles egna lista – kanske eller kanske inte – kommer någon annan dag.

Idag är det i alla fall tanterna och farbröderna på DN Kultur som utser sina bästa album. Med allt från Mozart, The Game, e.s.t., Gabriel Fauré, M83, Fleet Foxes till David Sandström Overdrive, Nordpolen, The Roots, Frida Hyvönen, Steve Dobrogosz och Anna Christoffersson. De listorna ska jag sen kolla igenom lite nogrannare och har jag lite tur, upptäcker jag kanske någon ny kul musik.

Och vilken musik du lyssnar på säger också vem du är. Själv är jag tydligen lika social som en hiphopare, men mindre sympatisk och mer självcentrerad.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

I don't need to need you!

Jag har fikat. Jag har använt min nya jacka och jag frös inte. Det var skönt. Sen kom jag hem och återigen fastnade jag framför YouTube (det är som en drog) och kollade in klipp efter klipp, musik och annat trams. Kvällens spektakel får därför bli Fischerspooner med ”Never win (Mirwais remix)”

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dagens shopping.

Eftersom kyla är en av de saker jag hatar allra mest så åkte jag efter jobbet och köpte mig en ny jacka. En sån där riktigt varm sak. En halvtimma senare var jag i en annan affär och då passade jag på att köpa mig en ny mössa också.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Insomning

Det var som jag trodde. Jag sov som en kratta i natt. Eller, nej, det gjorde jag inte alls. Men jag hade lite svårt att somna igår kväll. Den nya madrassen var skön och allt, men det var liksom lite ovant.

Läs andra bloggar om , , , , ,

The Killers ”Human”

Jag gillar The Killers nya låt. Den har gått varm på radion idag. Den låter lite som ett steg tillbaka mot Hot Fuss. Lite dunka-dunka sådär. Låten släpps inte förrän nästa vecka men om du vill höra den så går du bara in på deras hemsida så startar den ganska omgående. Albumet Day & Age släpps i slutet på november.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Check!

Bloggen är uppdaterad och fixad igen (till WordPress 2.6). Sådär bakom kulisserna som inte syns. Förhoppningsvis gör det allt bättre på något sätt. Jag har ingen aning faktiskt om det är något som märks alls … och nu när jag precis har gjort den här uppdateringen så kommer det säkert en ny version så att jag måste göra om allt igen.

Läs andra bloggar om , , , , ,