Inlägg taggade med gillar

Into the wild

Bättre sent än aldrig … men jag såg filmen ”Into the wild” igår. Om Chris McCandless som klipper banden med familj och pengar, tar sig namnet ”Alexander Supertramp” och ger sig ut på vägarna, träffar människor och reser runt med sikte på det stora, öppna och vilda Alaska.

Jag gillade den. Mycket. Kanske hjälpte det till att jag innan var helt blank och inte hade några förutfattade funderingar som grusade mina filmförhoppningar. Och nu efteråt … den hänger sig kvar och jag är helt tagen av den.

Manus och regi: Sean Penn (baserad på boken av Jon Krakauer). I rollerna: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Brian H. Dierker, Catherine Keener, Vince Vaughn m.fl. Kolla trailern här (och den är som vanligt helt missvisande). Musik: Eddie Vedder

Betyg: (den får fem Janne av fem).

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Sleep on the left side

Jag har ”påtvingad” sovmorgon i morgon och jag kan ju inte påstå att jag är ledsen över det. Inte alls faktiskt. Men så råkar det visst bli när jag måste hämta en grej på vägen till jobbet och måste göra det mycket senare än jag brukar åka.

Jag gillar’t.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

After hours

Efter jobbet, när jag kom hem till byn, för att det är fredag och fredagar är ju så otroligt trevliga dagar, så blev det några öl på Valvens After Work.

Efter de där ölen så blev det en stros i solskenet. Vädret är ju så ljuvligt att om jag vid tillfället hade suttit på en stol så hade jag trillat av den.

Vindstilla, solsken och till och med nästan varmt trots att det började bli kväll. Det är såhär års min fina lilla by vaknar till liv och visar sig från sin bästa sida. Jag gillar’t.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

It's a fine day

Man skulle nästan kunna säga att det är söndag idag även om det ju faktiskt egentligen är måndag. En röd dag som är en ledig måndag är ganska skönt.

Jag gillar’t.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Livet.

Morgonen och förmiddagen … det finns inte så mycket att säga annat än det vanliga. Trött. Väder. Sen har jag jobbat med saker som ska göras.

Solen skiner. Har gjort hela dagen. Jag gillar’t.

Dagens lunch blev uppäten på K&K. Ärtsoppa som var god. Pannkakor med sylt och grädde efter det. Det var också gott. Kaffe och kaka också. Sen en solskenspromenad tillbaka till kontoret.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Här är min nya leksak

Jag kallar det leksak, för pennor är, som du vet, min stora grej och fungerar lite som en leksak. Jag blir i alla fall som ett barn på julafton.

Idag kom den äntligen och visst är den fin. Alldeles blank och ny. Jag har (såklart) redan testat den och mitt första intryck är ”Jag gillar, jag gillar den mycket!”, vilket var en jäkla tur, för egentligen är det ju fullständigt idiotiskt att köpa en dyr penna utan att prova den först. Jag kunde ju lika gärna ha tyckt illa om den. 

På tal om att tycka illa om så frågade min kollega idag om det inte gick lika bra med en vanlig enkel Bic.

Jag fnös åt honom.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Är det? Ja det är det!

God morgon. Jag har inte hunnit vakna riktigt än, men det är fredag idag … ja jäklar i min lilla låda. Det är ju så fantastiskt skönt att jag nästan trillar av stolen här på jobbet. Fredagar är ju som alla vet ”the shit”. Fredagar är det nya svarta.

Jag gillar’t, du gillar’t, vi alla gillar’t.

Klicka här och ge mig en helt ny röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Gatukonst på gräsrotsnivå

När jag gick iväg för att hämta en dagens lunch idag återupptäckte jag maskrosen på gatlyktan. Gatukonst på gräsrotsnivå. Jag gillar inte klotter, men såna här små hyss gillar jag däremot.

Klicka här och ge mig en ny röst.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Jag är smalare nu än när jag var som tjockast.

Jag har inte vetat hur mycket förrän nu, men jag har ju märkt att mina kärlekshandtag har krympt och att magen inte putar lika mycket. Att jag inte känner mig lika plufsig och att mitt bälte behövt nya hål. Så jag vägde mig idag för första gången sen (typ) förra våren och hela tio kilo har försvunnit sen dess. Vilket med tanke på min ansenliga längd är en del.

Vill du veta min hemlighet?

Det är ingen diet och ingen träning. Jag har inte gjort ett endaste dugg som jag inte gjort annars. Lättja och frosseri är ju som bekant saker jag gillar. Det finns ingen hemlighet. De där kilona hörde helt enkelt inte till mig och de hade bara stannat där en stund för att retas.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Är det fredag?

Jag har problem med min blogg för tillfället … eller mitt bloggande kanske jag ska säga. Vad jag ska fylla den med. Orden. Eventuella bilder. Det känns som om allt går på repeat för tillfället, en oändlig ström av repriser och upprepningar.

Förresten så känns det inte som fredag idag av någon outgrundlig anledning. Jag vet inte varför, men kanske för att morgonens trötthet var större än vad den brukar vara på fredagar. Fredagar som i vanliga fall är veckans bästa dag (typ). Men det kommer nog. Det brukar göra det.

Den där bloggtorkan kommer och går hela tiden. Jag kanske vaknar till liv igen snart. Bloggmässigt alltså. Våren är ju på väg … i morse reagerade jag på hur ljust det har blivit på morgnarna. Sakta men säkert närmar vi oss de rätta årstiderna och det gillar jag … och då kanske mitt bloggande också vaknar till liv.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,