Inlägg taggade med fullständigt

Här är min nya leksak

Jag kallar det leksak, för pennor är, som du vet, min stora grej och fungerar lite som en leksak. Jag blir i alla fall som ett barn på julafton.

Idag kom den äntligen och visst är den fin. Alldeles blank och ny. Jag har (såklart) redan testat den och mitt första intryck är ”Jag gillar, jag gillar den mycket!”, vilket var en jäkla tur, för egentligen är det ju fullständigt idiotiskt att köpa en dyr penna utan att prova den först. Jag kunde ju lika gärna ha tyckt illa om den. 

På tal om att tycka illa om så frågade min kollega idag om det inte gick lika bra med en vanlig enkel Bic.

Jag fnös åt honom.

Klicka här och att ge mig en röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mmm, c'mon, you like it…

Inte för att de är snygga någonstans, men för att mina golv är världens kallaste och det är faktiskt skönt att ha ett par. Att man sen ser lite retarderad ut när man skrotar omkring i dem och att det är gubbigt och osexigt skiter jag fullständigt i. För att slippa förfrysa fötterna när jag går hemma så köpte jag mig ett par tofflor.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Stora problem

Jag är trött, men alldeles för rastlös för att gå och lägga mig. Jag är rastlös, men på tok för seg för att orka göra något. Det är det eviga dilemmat såhär en timma innan läggdags. Om jag hade någon kul bok att läsa så hade jag kunna gå och lägga mig i alla fall, trots att det egentligen är för tidigt, men högen med böcker som ligger på sängbordet känns alla fullständigt ointressanta idag.

Istället för någonting vettigt alls, blev det ännu ett av alla mina små nonsensinlägg … och nu struntar jag i rastlöshet, böcker och trötthet och går och lägger mig i alla fall.

Läs andra bloggar om de här sakerna: , , , , , , , , , , , , , , , ,