Inlägg taggade med listor

Årets årets-listor

Årets årets-listor börjar stå som spön i backen. Själv sitter jag för tillfället och lyssnar på Paul Wellers ”22 Dreams” som i fredagens Di Weekend blev utsedd av Jan Gradvall till årets bästa utländska album. Men jag vet inte. Det låter ju bra, men årets bästa? Jag är tveksam.

Min alldeles egna lista – kanske eller kanske inte – kommer någon annan dag.

Idag är det i alla fall tanterna och farbröderna på DN Kultur som utser sina bästa album. Med allt från Mozart, The Game, e.s.t., Gabriel Fauré, M83, Fleet Foxes till David Sandström Overdrive, Nordpolen, The Roots, Frida Hyvönen, Steve Dobrogosz och Anna Christoffersson. De listorna ska jag sen kolla igenom lite nogrannare och har jag lite tur, upptäcker jag kanske någon ny kul musik.

Och vilken musik du lyssnar på säger också vem du är. Själv är jag tydligen lika social som en hiphopare, men mindre sympatisk och mer självcentrerad.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En säng och en vind

Ibland (ofta) önskar jag att jag fick ligga kvar i sängen istället för att gå upp när klockan ringer och så skulle jag helst vilja att det var vindstilla när det är runt nollan ute.

…och du, skulle du vilja vara så snäll och klicka här och klicka här också så att jag klättrar uppåt på listorna … tack för det!

Skriv upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , ,