Inlägg taggade med kul

Stolpar, del 11

Jag kanske borde återuppta det där gamla projektet med att fotografera stolpar som jag påbörjade för evigheter sedan. Det är ju faktiskt en ganska kul idé.

Gamla stolpbilder finns här: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Now tomorrow's here today

Det är kul när man lyssnar på random och fina gamla låtar med minnen som nästan svämmar över och låten är fortfarande sådär bra på något sätt. Kvällens nostalgiska och fina lilla låt får därför bli The Lightning Seeds gamla poppärla ”Perfect”.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Farväl, du grymma värld!

Det får vara bra nu. Nog. Allting har en början och allt har ett slut. Och det här kan vara slutet. Eller början. Jag vet inte själv.

Kanske är det dags för mig att att göra något annat än att blogga om vad jag åt till lunch idag. Kanske är det bara en liten paus jag behöver för att få en nytändning. För jag är trött nu. Omotiverad och oinspirerad. Det är mer nonsens än någonsin. Tramsiga inlägg som inte säger någonting alls och det är varken kul för dig som tittar in här eller för mig som krystar ur mig inlägg om noll och ingenting.

Fast du vet ju hur det brukar vara. De gånger jag säger att jag ska ha en paus, så tar det bara en dag eller två innan jag är igång igen … och det kan kanske vara allt som behövs för att hitta tillbaka. Men för tillfället säger jag hej då.

Hej då. 

Om du vill så kan du ju i alla fall fortsätta med att klicka här för att ge mig en extra röst. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dagen i korthet

Kundmöte, fix, trix och kort lunch. Mer fix och trix. Slå in och paketera en massa julklappar som kunder ska få … och det är då man önskar att man hade en praktikant eller två som kunde hjälpa till. Fast de hade väl bara sagt ”nä, det där är inget kul, det vill jag inte göra” och så hade de gått och gjort något annat.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Årets årets-listor

Årets årets-listor börjar stå som spön i backen. Själv sitter jag för tillfället och lyssnar på Paul Wellers ”22 Dreams” som i fredagens Di Weekend blev utsedd av Jan Gradvall till årets bästa utländska album. Men jag vet inte. Det låter ju bra, men årets bästa? Jag är tveksam.

Min alldeles egna lista – kanske eller kanske inte – kommer någon annan dag.

Idag är det i alla fall tanterna och farbröderna på DN Kultur som utser sina bästa album. Med allt från Mozart, The Game, e.s.t., Gabriel Fauré, M83, Fleet Foxes till David Sandström Overdrive, Nordpolen, The Roots, Frida Hyvönen, Steve Dobrogosz och Anna Christoffersson. De listorna ska jag sen kolla igenom lite nogrannare och har jag lite tur, upptäcker jag kanske någon ny kul musik.

Och vilken musik du lyssnar på säger också vem du är. Själv är jag tydligen lika social som en hiphopare, men mindre sympatisk och mer självcentrerad.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till höger! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Gentlemen

Idag ringde klockan och väckte mig. Trots att det är en lördags ledighet. Men det gjorde inte så mycket eftersom det idag säkerligen blir en kul och trevlig dag och en väldigt seg sådan i morgon.

Herrklubben har träff.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Säg ja, nej, säg nej!

Jag skrev ju om boken ”Mannen som sade ja” som jag köpte härom veckan och den är fantastiskt underhållande och rolig. Nu har den ju blivit film med grimas-mannen Jim Carrey i huvudrollen … och efter att ha sett trailern till filmen måste jag nog säga att den verkar bli rent ut sagt vedervärdig. Det är ännu ett exempel där man kan säga (ja, jag vet det utan att ha sett den) att boken är mycket bättre än filmen.

BloggRegistret.seClick here for a weird english translation. Klicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Nästa punkt på listan

Nu när allt är klart är det dags för Baracken att plocka ihop sitt crew till Vita huset och inflyttningen i januari… och visst vore det både kul och smart om han plockade in Hillary Clinton på någon post. Han kan nog ha bra nytta av hennes erfarenhet som politiker.

BloggRegistret.seLäs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Två krukor med guld!

Inte bara en utan två färgglada bågar vecklade ut sig över den grå himlen. Den andra var dock lite svagare. Men de fanns där uppe på himlen och det var ju kul … eller, tja … kanske inte kul, men de fanns där en stund i alla fall.

Don’t understand swedish and want to know what I’m writing about? Try Google translate. It makes a really weird translation of this website. Läs andra bloggar om , , , , , , ,

–O-O–

Jag sa till min kollega (som har skaffat sig nya glasögon) ”om du snaggar av dig håret så ser du nästan ut som Moby”.

Min kollega fnös.

Jag letade reda på en bild på Moby, knäppte ett kort på min kollega, klistrade ihop bilderna i Photoshop och tänkte; ”det här blir ju ett kul inlägg”.

Det blev det inte. De var inte alls lika. Hela inlägget blev bara … konstigt.

Nu ska jag jobba istället.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,