Inlägg taggade med tendenser

Sunshine on a rainy day

Även om jag brukar vara värsta gnäll-pellen personifierad när det är grått och tråkigt väder så tycker jag idag att det faktiskt är ganska skönt att det regnar. Det behövs. För att rensa ur luften litegrann. Från pollen bland annat, även om jag – peppar peppar – inte känt av några såna tendenser i år.

Förresten såg jag att Häggen blommar och det gillar jag. Det är som en försmak av sommaren.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Att vara med på bild #2

Jag tycker nog att mitt nya utseende på bloggen, såhär när det har ”lagt till sig” i några dagar, faktiskt är ganska okej. För ovanlighetens skull är jag nästan nöjd. Att jag sen ser ut som en surpuppa på bilden uppe i huvudet är ju en annan femma. Jag tenderar i och för sig att se ut som en surpuppa annars också men… efter att ha tagit säkert 15-20 bilder på mig själv där jag ser mer eller mindre bananas ut på varenda en av dem så valde jag den där jag i alla fall nästan ser lite normal ut.

Igår fick jag så ett brev från Vägverket (eller varifrån det nu var) att jag ska förnya mitt körkort. Så det är ju kul att behöva fotografera sig själv igen när jag liksom inte fastnar på bild. På mitt nuvarande körkort ser jag ut som en fromt religiös psykopat med utvecklingsstörda tendenser, så det är ju skönt att få byta ut det kortet. Frågan är hur jag kommer att se ut på den nya bilden?

Du glömmer väl inte att du gör mig extra glad om du röstar på mitt bidrag i omröstningen till Svenska Designpriset … och du kommer till röstningssidan genom att klicka här.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,