Inlägg taggade med tråkigt

Sovmorgon

Jag var ”tvungen” att ta lite sovmorgon i morse. Det var ju väldigt tråkigt. Eller inte. En timma senare än vanligt åkte jag iväg för att hämta ett provtryck hemma i byn som skulle med till jobbet. Strålande solsken är det också. Den här dagen är ganska okej ändå – för att vara en tisdag.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Sunshine on a rainy day

Även om jag brukar vara värsta gnäll-pellen personifierad när det är grått och tråkigt väder så tycker jag idag att det faktiskt är ganska skönt att det regnar. Det behövs. För att rensa ur luften litegrann. Från pollen bland annat, även om jag – peppar peppar – inte känt av några såna tendenser i år.

Förresten såg jag att Häggen blommar och det gillar jag. Det är som en försmak av sommaren.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Tråkigast

Usch. Så var det den där tiden i månaden när alla räkningar ska fixas … och det har jag gjort nu och det var verkligen ingen kul historia. Det är tydligen en sån månad (igen) då en hel del såna där årliga måsten ska betalas. F-n, jag tyckte jag hade en sån förra månaden. Tydligen har jag två på rad.

Suck.

Ännu tråkigare var det när jag kastade ett öga på hur mina stackars fonder låg till … suck igen … det var ingen vacker syn.

För att muntra upp mig själv köpte jag mig en ny liten penna. En 0,1:a för att kluddra lite med.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Onsdag, jag är en slusk.

I morse när jag såg mig själv i spegeln var allt jag såg en slusk. Grus i ögonen och väldigt orakad. Så, eftersom det som vanligt var en väldigt trött morgon tog jag trimmern och drog fram och tillbaka över kinderna och hakan – det går snabbast så – tills jag i alla fall såg ut som en vårdad slusk. Fy f-n vad jag tycker det är tråkigt att raka mig.

Dusch, tork och kläder. Juice och ihopplockande av saker och mig själv. Sen till bilen och till jobbet.

Tänk om jag kunde raka mig i sömnen istället. Så att det var klart när jag vaknade, så att jag inte behövde stå där på morgonen och tycka att starten på dagen var tråkigare än vanligt. Eller om någon kom och tog hand om det när jag låg och sov.

Kanske kan man gå till en skönhetssalong och vaxa ansiktet så att det blir alldeles slätt? Undrar hur det skulle kännas? 

Säkerligen smärtsamt.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Det är lätt att hitta ursäkter

Sak jag borde göra: Diska.
Sak jag gör istället: Något annat.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan och ge mig din röst!
Läs andra bloggar om , , , , ,

Söndagsnöje (repris)

Efter söndagsfika tillsammans med de andra så är det dags för ännu ett sånt där tråkigt måste (igen). Tvättstugan och dess maskiner snurrar på för fullt för att göra mina gamla kläder rena. Det är tråkigt. Jättetråkigt.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det för då blir jag glad! Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Soul II Soul

Jag har legat sänkt som ett maffiaoffer med betong runt fötterna på flodens botten. Jag har haft hostattacker som avlöst varandra och gjort att jag nu har träningsvärk i magen. Febersvängningar som fått mig att svettas och frysa om vart annat. Näsan har blivit fnasig av allt snörvlande och snytande att den är på vippen att trilla av. Fast mest av allt har jag nog sovit, sådär till och från hela tiden.

Jag hatar att vara sjuk. För det första så mår man dåligt (duh!) och för det andra är det så oändligt jävla tråkigt. Det är ett jäkla skit helt enkelt. Men nu känner jag att det äntligen har vänt. Ljuset har tänts och jag mår faktiskt bättre, så nu får det f-n i mig vara nog. I morgon ska jag må bra igen. 

Japp, så får det vara; back to life, back to reality!

BloggRegistret.seKlicka på den lilla svart/vita rutan här bredvid, gör det. Det är bra att du gör det! Läs sen andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Tidig morgon på nya hjul

Idag gick jag upp tidigare än vanligt (ja, du förstår säkert vad jag tycker om den saken). Det var dags att lämna in bilen på verksta’n och få vinterdäcken ditsatta. En halvtimmes tråkig väntan senare var det klart.

Mannen i kassan på bilverksta’n påpekade också att det var dags att byta bromsskivorna där bak (de skulle kunna säga vad f-n som helst om bilen till mig och jag skulle bara nicka och stå där som ett frågetecken i alla fall) … och tydligen drar det ihop sig för den första besiktningen av bilen och då kommer den troligen inte gå igenom för de där bromsskivornas skull.

Eh, jaha. Då kanske jag får boka en ny tid tänker jag och ser för mitt inre hur tusenlapparna flyger iväg. Men inte idag. Sånt där orkar jag inte tänka på så tidigt på morgonen … och besikta bilen!? Sånt hade jag glömt bort att man ska göra. Jag har ju liksom inte gjort det på … väldigt många år. Jag kanske skulle köpa en ny bil istället så slipper jag allt det där.

Sen kunde jag i alla fall åka till jobbet, bullrigare än det brukar vara, vilket ju är … tråkigt.

BloggRegistret.seLäs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Glöm inte att rösta på mig, klicka på den svart/vita knappen här till höger.

Månadens tråkigaste

Tänk den dagen man slipper sånt här. Som om det skulle hända. För ju äldre jag blir, desto mer och fler verkar de bli varje månad. Den här månaden är i och för sig en ”snäll” månad. Om man nu kan kalla det för en sån sak.

Läs andra bloggar om , , ,

Söndag efter fika och vi strosar längs vattnet

Efter fikat blev det traditionell stros runt hamnparken och längs vattnet. Vädret är trist och det är gråare än grått överallt. Åt alla håll och kanter.

Kameran är självklart med mig och jag fortsätter att ta bilder på väggar till det där jobbet som ska fixas. Någon av dem ska nog gå att använda. Det är ju bara en diskret bakgrund det handlar om.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , ,