Inlägg taggade med sommar

Värsta sorten

En oändligt grå himmel, regn som regnar och en termometer som visar på 8,4° C. Jag vet inte. Men det är inte direkt något trevligt väder där utanför fönstren. Förra veckans magnifika väder känns avlägset.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

En försmak av sommaren

I lite över tre timmar har jag suttit nere på Myntbacken i den här stolen. Njutit av solen, glada vänner, dagstidningsskräp, kortspel, musik och ett glas rosévin. Det är som om sommaren redan har hittat hit.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

I like it, I love it

Tjirp tjirp låter fåglarna i trädet utanför kontoret. Solen skiner och det känns nästan som sommar när man tittar ut genom fönstret. Det känns nästan som fredag också … nämen, vänta lite … det är ju fredag … och om fredagar tycker jag!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

Sunshine on a rainy day

Även om jag brukar vara värsta gnäll-pellen personifierad när det är grått och tråkigt väder så tycker jag idag att det faktiskt är ganska skönt att det regnar. Det behövs. För att rensa ur luften litegrann. Från pollen bland annat, även om jag – peppar peppar – inte känt av några såna tendenser i år.

Förresten såg jag att Häggen blommar och det gillar jag. Det är som en försmak av sommaren.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Är det fredag?

Jag har problem med min blogg för tillfället … eller mitt bloggande kanske jag ska säga. Vad jag ska fylla den med. Orden. Eventuella bilder. Det känns som om allt går på repeat för tillfället, en oändlig ström av repriser och upprepningar.

Förresten så känns det inte som fredag idag av någon outgrundlig anledning. Jag vet inte varför, men kanske för att morgonens trötthet var större än vad den brukar vara på fredagar. Fredagar som i vanliga fall är veckans bästa dag (typ). Men det kommer nog. Det brukar göra det.

Den där bloggtorkan kommer och går hela tiden. Jag kanske vaknar till liv igen snart. Bloggmässigt alltså. Våren är ju på väg … i morse reagerade jag på hur ljust det har blivit på morgnarna. Sakta men säkert närmar vi oss de rätta årstiderna och det gillar jag … och då kanske mitt bloggande också vaknar till liv.

Klicka här och att ge mig en röst till.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lördagsvariationer

Allt är ungefär som vanligt med allt vad det innebär av fika, strosa och det där som vi brukar göra på lördagar. Kylan nyper lite i kinden. Isen som vi gick på härom veckan är borta. Till höger i bilden skymtar Myntbacken och då längtar jag till sommaren.

Klicka här och ge mig din röst en gång till. För visst är det väldigt mycket roligare om jag hamnar jättehögt på listan! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Humör- och trötthetskurva

På det ljusa halvåret ligger kanske de låga dipparna lite högre upp. Men annars ser den ungefär likadan ut varje vecka. Året runt. Jag tror man ganska tydligt kan se det i mina inlägg också.

BloggRegistret.seKlicka på den svart/vita rutan och ge mig din röst!
Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

Lunchtimma

Fy f-n. Det stör mig att hösten kom för tidigt i år. Det gick från sommar till höst över en natt och löven på trädet utanför kontoret börjar bli gula. Jag gillar det inte!

Jag äter en köttfärspaj, tillagad i micron, köpt på butiken i närheten av jobbet. Sen sitter jag vid det här bordet, läser veckans Resumé och äter upp pajen. Den var inte speciellt god.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

…och så vädret

Även om min väder-widget inte lovar någon sommarvärme så ser det i alla fall ut som om det ska bli fint i helgen. Jag hoppas verkligen att det stämmer, för det har regnat alldeles för mycket de senaste veckorna.

Läs andra bloggar om , , , , ,

Borta bra men hemma bäst

Jag satte mig i bilen och åkte många och långa mil söderut för att träffa ett helt gäng av mina fina gamla vänner. Vi hyrde en gård där vi bodde och sen åt vi gott, drack gott och umgicks tillsammans allihop.

Jag badade i havet. Salt vatten stänkte och gjorde vågor på mig. Men det var skönt.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,