Ett halvfullt glas och ett grattis!

Himlen såg lite dyster ut över fälten i morse. Men inte en droppe föll över mig när jag åkte till jobbet – som jag trodde att det skulle göra (om nu någon var intresserad). Och för att jag vill vara den som tycker att glaset är halvfullt, tror jag nog att det spricker upp så småningom.

Idag säger jag också grattis till fina Titti som fyller år. Grattis Titti.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Lindalein tis 19 maj 2009, 10:58

    Jag tycker inte att det ser dystert ut. Det ser ju riktigt spännande ut, trolskt.
    Så glaset är mer än halvfullt, vi snackar nog 3/4-fullt i alla fall… 🙂

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.