Inlägg taggade med fält

Ett halvfullt glas och ett grattis!

Himlen såg lite dyster ut över fälten i morse. Men inte en droppe föll över mig när jag åkte till jobbet – som jag trodde att det skulle göra (om nu någon var intresserad). Och för att jag vill vara den som tycker att glaset är halvfullt, tror jag nog att det spricker upp så småningom.

Idag säger jag också grattis till fina Titti som fyller år. Grattis Titti.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Tripping

I morse fick jag ett SMS: ”Fika i Hästholmen och samling framför GK 10:45”. Så jag gick dit och mötte upp med Ostar, Marie och Stenis. Sen for vi iväg söderut…

…tills vi kom till Hästholmen. Där satt vi nere i den charmiga hamnen och fikade en stund. Jag åt en tredjedel av en chokladruta som var groteskt stor.

Sen åkte vi norrut … mellan gröna och gula fält…

…och hamnade i inte lika charmiga Motala…

…där jag köpte mig två par jeans. Efter det åkte vi hem igen.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

The magnificent tree

Det där trädet som jag skrev om för ett tag sedan. Det som står på ett fält som jag passerar varje dag när jag åker till och från jobbet. Det som jag ville ha som bara mitt – trots att jag inte har någonstans att göra av det (om det nu skulle gå att flytta från sin plats där ute på fältet). Det vill jag fortfarande ha. Speciellt nu när det är grönt. För visst har det blivit ännu finare nu efter en och en halv månad.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Att leta vårtecken 6

Nu behöver man inte leta längre. Vårtecknen står som spön i backen. De är överallt. Våren är här. Idag upptäckte jag till exempel att fälten längs vägen hem redan har börjat bli gröna.

Och vilken fantastisk grej det är egentligen. Härom veckan låg det snö på marken. Nu är den grön.

Det är f-n underbart!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,

Cravings!

Varje dag när jag åker till och från jobbet passerar jag det här magnifika trädet (en ek, om det nu är en ek … jag har fått för mig att det är en ek i alla fall).

Det står där, mitt ute på ett fält och svajar i vinden. Jättestort – även om det inte ser så stort ut på bilden. Hur som helst, jag skulle vilja ha det där trädet. Jag skulle vilja att det var mitt. Jag har ingenstans att göra av det. Ingen trädgård att ställa det i. Men jag vill ha det.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Jag har kameran bredvid mig

I morse, när jag fick vänta vid det där vägarbetet, så såg jag stolpar, lysande gula rapsfält, gröna fält, en traktor med ett släp, skog och en molnig himmel.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,