Inlägg taggade med Foto

Att fota något som inte finns

Idag leker jag fotograf igen och vad jag fotograferar är en liten hemlighet än så länge. Men produkten (som inte finns än) sitter ihop med klämmor och klister som inte fäster. Det går sådär faktiskt. 

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Stolpar, del 11

Jag kanske borde återuppta det där gamla projektet med att fotografera stolpar som jag påbörjade för evigheter sedan. Det är ju faktiskt en ganska kul idé.

Gamla stolpbilder finns här: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

När molnen skymmer solen.

Det var förresten en sån där trollsk himmel när jag åkte hem idag. Jag gillar den typen av himlar. Inte för att bilden gör den någon rättvisa – för den är knäppt i farten med lillkameran. Men ändå.

Jag gillar när man ser solens strålar som lyser ner på marken.

Läs andra bloggar om , , , , ,

Ett halvfullt glas och ett grattis!

Himlen såg lite dyster ut över fälten i morse. Men inte en droppe föll över mig när jag åkte till jobbet – som jag trodde att det skulle göra (om nu någon var intresserad). Och för att jag vill vara den som tycker att glaset är halvfullt, tror jag nog att det spricker upp så småningom.

Idag säger jag också grattis till fina Titti som fyller år. Grattis Titti.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

The magnificent tree

Det där trädet som jag skrev om för ett tag sedan. Det som står på ett fält som jag passerar varje dag när jag åker till och från jobbet. Det som jag ville ha som bara mitt – trots att jag inte har någonstans att göra av det (om det nu skulle gå att flytta från sin plats där ute på fältet). Det vill jag fortfarande ha. Speciellt nu när det är grönt. För visst har det blivit ännu finare nu efter en och en halv månad.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

The predatory wasp

”Fläpp” lät det bredvid mig och så fick jag tydligen en liten kompis som kom och hälsade på mig och mitt skrivbord. Den landade alldeles bredvid min arm och jag reagerade med ett litet ryck. Sen knäppte jag ett par kort och kastade ut den genom fönstret.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

It's still cloudy in Saudi-Arabia

Ena stunden solsken, i den nästa molnigt … och så kommer det en liten störtskur också. Vädret vet tydligen inte riktigt vad det vill idag. När jag kom hem efter jobbet åt jag resterna av en Korv Stroganoff som jag lagade igår. Den var godare idag än igår av någon konstig anledning.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Ant Music

Jag fångade en liten myra som sprang på marken. Snabb som f-n var han. Fram och tillbaka över kullerstenarna. Som en yr höna ungefär. Fast myra.

Läs andra bloggar om , , , , ,

In the name of the father

Fika i solen på GKs uteservering. Strosande längs vattnet. Mamma svan ligger på samma ställe som hon gjort förut och går man för nära kommer pappa svan i en rasande fart för att se till att man inte kommer närmare.

Sen spenderade jag en timma i brassen på terassen. Hörlurar med bra musik och varm sol gör att jag nästan somnar en liten stund. Idag fyller förresten min fina pappa år, så ett stort grattis till honom!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

On my balcony

Ett skitlångt hus med skitmånga balkonger. Även om det inte är de vackraste så skulle jag faktiskt kunna tänka mig att sitta på en sån, med en kaffe i handen och njuta av solen och värmen som faktiskt finns där när vinden håller sig stilla.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,