Statistik för 2007

Kollar igenom min statistik och kommer på att det ju faktiskt är ett nytt år sen nästan en månad tillbaka. Döm om min förvåning när jag ser att jag hade 101.950 besökare (!) under 2007. Det är ju jättemånga. Det blir ett snitt på 279 besökare om dagen (hittills i januari är det 330), 1.960 i veckan eller 8.496 i månaden (maj hade flest med 11.961 och januari minst med 5.362 besökare). Om man sen tittar på hur många besök det gjordes på min sajt blir siffrorna väldigt mycket högre. Men det är väl alla ni som tittar in flera gånger om dagen … så hej på er allihopa, kul att ni tittar hit!

Andra bloggar om: , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.