Inlägg taggade med besök

Kort möte

Jag fick besök av en leverantör som ville visa upp lite nyheter och lämna små prover på saker och ting. När han kom in på kontoret, efter den vanliga hälsningsrutinen frågade jag: ”Vill du ha en kopp kaffe?” … och det ville han, så vi gick till vårt minimala kök, jag hällde upp en kopp åt honom och kände den omisskännliga lukten av sprit från mannen som gärna ville ha en skvätt mjölk i kaffet, tänkte ”ojdå, här har vi någon som har dragit i sig några rejäla järn på lunchen”.

På väg till konferansrummet hann jag glömma bort spritlukten. Tills jag satte mig på ena sidan av bordet och såg hans rödmosiga nylle på andra sidan och han satte igång att prata på den bredaste av stockholmska: ”jaharusörrö, harni mycke åh göra elle?”.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Statistik för 2007

Kollar igenom min statistik och kommer på att det ju faktiskt är ett nytt år sen nästan en månad tillbaka. Döm om min förvåning när jag ser att jag hade 101.950 besökare (!) under 2007. Det är ju jättemånga. Det blir ett snitt på 279 besökare om dagen (hittills i januari är det 330), 1.960 i veckan eller 8.496 i månaden (maj hade flest med 11.961 och januari minst med 5.362 besökare). Om man sen tittar på hur många besök det gjordes på min sajt blir siffrorna väldigt mycket högre. Men det är väl alla ni som tittar in flera gånger om dagen … så hej på er allihopa, kul att ni tittar hit!

Andra bloggar om: , , , , ,