Inlägg taggade med statistik

På A svarar jag B och C kan jag inte.

Ibland känns vägen hem så oändligt lång. Regnade gjorde det också. Så där till och från. Ena stunden sken solen så glatt och i nästa stund spöade regnet. Hårt.

När jag kom hem hittade jag ett tjockt brev i brevlådan. SCB tycker tydligen att jag är statistiskt intressant (eller har snarare slumpat fram mig) och vill att jag ska sitta och kryssa i 20 sidor med svar på deras frågor. Hmm. Jorå, jag kan väl vara en siffra i statistiken.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Årets fetaste månad?

Igår skickade jag ett mail till SCB med frågan om när på året man är som fetast, eftersom ryktet säger att vi alla tydligen ska vara det i november/december. Idag kom svaret:

Hej Janne

SCB har ingen statistik på just det.

Skickar en länk där resultatet från undersökningen om levnadsförhållanden presenteras och där du hittar den statistik som vi har på området.

Vänliga hälsningar,
Eva
Statistiska Centralbyrån

Så, nu vet vi alla svaret på den frågan. Eller inte.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till vänster! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Sök och du skall finna!

Jag installerade en fiffig liten plug-in till WordPress häromdagen när jag uppdaterade allt. Jag får instant access till lite enklare statistik. Som t.ex att folk använder någon sökmotor, söker efter ord som ”köttfärsklimpa” och ”straff runka” … som sen gjort att de hittat hit.

Så, välkomna till er!

”klimpa” … undrar vad det är för något?!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Spindel spindel på väggen där

Jag ska väl kanske ta det som en komplimang. Att folk googlar spindelbilder och väljer att kolla på just mina gamla bilder. För jag kan se det, att folk dagligen har varit inne och sökt efter de där gamla bilderna. Det är inget speciellt med dem, ganska platta, ospännande och tråkiga bilder (förutom spindeln i sig då), tagna med en vanlig pocketkamera. Men enligt statistiken är folk tydligen som galna efter just spindelbilder … och mina verkar, om inte gillas, så i alla fall lite populära … och googlar man spindel så dyker en av mina gamla bilder upp på förstasidan.

Jag önskar bara att folk kunde lära sig att man ska fråga om lov innan de använder andras bilder.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Siffror

Det verkar som om det är något som inte riktigt stämmer med Bloggportalens statistik. Jag litar inte på den alls, enligt den har jag den senaste veckan haft 959 unika besökare (vilket jag tyckte var en låg siffra) … så därför blir jag lite förvånad när min egna statistik visar att jag har haft 3800 unika besökare under samma period.

Andra bloggar om: , , ,

Statistik för 2007

Kollar igenom min statistik och kommer på att det ju faktiskt är ett nytt år sen nästan en månad tillbaka. Döm om min förvåning när jag ser att jag hade 101.950 besökare (!) under 2007. Det är ju jättemånga. Det blir ett snitt på 279 besökare om dagen (hittills i januari är det 330), 1.960 i veckan eller 8.496 i månaden (maj hade flest med 11.961 och januari minst med 5.362 besökare). Om man sen tittar på hur många besök det gjordes på min sajt blir siffrorna väldigt mycket högre. Men det är väl alla ni som tittar in flera gånger om dagen … så hej på er allihopa, kul att ni tittar hit!

Andra bloggar om: , , , , ,

Förundran

Jag kollade min statistik och jag är fascinerad över hur vissa av mina besökare hittar hit. Några få personer hittar nämligen hit varje månad genom att söka på ord som; naken, porrbilder, tits och ass. Det är tydligen det som många surfare vill ha. Om jag nu slänger in några fler såna där fina ord som t.ex. sex, stjärt, knulla, tuttar, rumpa, fitta, porr, kuk och sånt så lär jag väl få en jäkla massa besökare. Tyvärr hittas inte såna grejer här eftersom jag inte har för vana att skriva om de ämnena. Men om du klickar här, så kommer du att hitta hur mycket som helst!

Klicka här och rösta på mig!
Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,