Inlägg taggade med besökare

Siffror

Det verkar som om det är något som inte riktigt stämmer med Bloggportalens statistik. Jag litar inte på den alls, enligt den har jag den senaste veckan haft 959 unika besökare (vilket jag tyckte var en låg siffra) … så därför blir jag lite förvånad när min egna statistik visar att jag har haft 3800 unika besökare under samma period.

Andra bloggar om: , , ,

Statistik för 2007

Kollar igenom min statistik och kommer på att det ju faktiskt är ett nytt år sen nästan en månad tillbaka. Döm om min förvåning när jag ser att jag hade 101.950 besökare (!) under 2007. Det är ju jättemånga. Det blir ett snitt på 279 besökare om dagen (hittills i januari är det 330), 1.960 i veckan eller 8.496 i månaden (maj hade flest med 11.961 och januari minst med 5.362 besökare). Om man sen tittar på hur många besök det gjordes på min sajt blir siffrorna väldigt mycket högre. Men det är väl alla ni som tittar in flera gånger om dagen … så hej på er allihopa, kul att ni tittar hit!

Andra bloggar om: , , , , ,

Förundran

Jag kollade min statistik och jag är fascinerad över hur vissa av mina besökare hittar hit. Några få personer hittar nämligen hit varje månad genom att söka på ord som; naken, porrbilder, tits och ass. Det är tydligen det som många surfare vill ha. Om jag nu slänger in några fler såna där fina ord som t.ex. sex, stjärt, knulla, tuttar, rumpa, fitta, porr, kuk och sånt så lär jag väl få en jäkla massa besökare. Tyvärr hittas inte såna grejer här eftersom jag inte har för vana att skriva om de ämnena. Men om du klickar här, så kommer du att hitta hur mycket som helst!

Klicka här och rösta på mig!
Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,