Inlägg taggade med Bloggportalen

Blondinbella dricker

Det förvånar mig inte att en av de största snackisarna enligt Bloggportalen är att Blondinbella dricker alkohol. Tydligen så mycket att Socialtjänsten hade varit på besök. Frågan är hur hon kan dricka över huvud taget? Hon är ju bara 17 år och får inte handla själv vare sig på systembolag eller restaurang. Någon måste alltså langa till henne … och om hon är ute på krogen betyder det att de serverar en minderårig. Det borde väl kollas upp snarare än själva drickandet i sig.

Idag var tio år sedan jag började blogga! Det var tio år sedan Google startade. Tio år sedan Paula Jones anklagade Bill Clinton för sexuella trakasserier. Tio år sedan Oslos flygplats Gardermoen invigdes. Tio år sedan 63 diskodansande ungdomar omkom i den s.k. Göteborgsbranden och tio år sedan jorden nästan gick under i filmen Armageddon.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Siffror

Det verkar som om det är något som inte riktigt stämmer med Bloggportalens statistik. Jag litar inte på den alls, enligt den har jag den senaste veckan haft 959 unika besökare (vilket jag tyckte var en låg siffra) … så därför blir jag lite förvånad när min egna statistik visar att jag har haft 3800 unika besökare under samma period.

Andra bloggar om: , , ,

Krimskrams

Schulmans blir utsparkade från VF och har nu en nedräkningsblogg på sin egen sajt istället. Eller … utsparkade och utsparkade … det hela är nog snarare ett litet PR-jippo för att locka folk till den kommande 1000apor-sajten. Nya rubriker skapade det och bröderna är lika glada ändå.

Visst är det väl så att kvällstidningarnas rubriker är precis lika köpta som blondinbloggarnas inlägg?

Eftersom jag gillar Madonna litegrann så tycker jag det är synd att hon som brukar hoppa på de musikaliska trenderna tidigt istället hoppar på Timbaland-tåget när det redan känns passerat. Nya låten ”4 minutes” tillsammans med Justin Timberlake är väldigt ospännande … för att inte säga ointressant.

Är det det här som blir den förmodade bloggdöden för de betalda blondinbloggarna? Utredning pågår.

Fuck! Nu har jag halkat på Bloggportalens topplista igen. Jag borde skärpa mig. Jag borde blogga bättre, intressantare och roligare. Eller skitsamma, jag borde inte bry mig, för även om det är roligt med topplistor (speciellt när jag ligger högt på dem) så bloggar jag för min egen skull … och för din.

Och nu blir det modeblogg … skjortor behöver jag. En hel drös. Snygga, fina skjortor. Klassiskt snitt, enkla, ”cleana”. En shoppingtur behövs och ska göras när orken trillar över mig.

Skriv upp dig och var med på Earth Hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Från först till … längre ner

Va f-n. Detta är en skandal! Under en ganska lång tid har jag varit överlägsen etta på Bloggportalens topplista i Linköpingsregionen och nu har jag helt plötsligt halkat ner till en tredjeplats. Tredjeplats! Du hör ju hur det låter. F-n, jag vill inte ligga trea. Ligger man trea är man dålig. Jag vill ligga etta. Det är mycket roligare att ligga etta.

Klicka här och klicka här också för att rösta på mig! Skriv upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Andra bloggar om: , , , , , ,