Inlägg taggade med kortvecka

Friday on my mind

Den här snabba (korta) veckan lider mot sitt slut. Fredag är en skön dag. Jag gillar fredagar (om det nu var någon som hade missat det). Jag gillar känslan av att hela helgen är framför mig och att solen skiner (typ).

På radion pratade de nyss om Laleh. Att hon är en så duktig kvinna, som går sin egen väg och som inte bryr sig om konventioner och som kör sin grej. Må så vara. Men jag tycker hon verkar lite bajsnödig. Ungefär så som Nordpolen troligen hoppades på att framstå i morgonprogrammet när han istället framstod som en fullblodsdåre.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Dymmelonsdag*

Onsdag. Sista arbetsdagen för den här veckan. Det känns ganska bra faktiskt. Det borde vara kortvecka varje vecka. Det hade varit … najs.

Jag har på mig mina nya skor idag. De är ganska osköna faktiskt. På det där sättet som nya skor är. Lite stela och ännu inte ingångna. Samtidigt känner jag att när de väl blivit lite ingångna kan de troligen bli oändligt sköna.

Om nu någon undrade.

* Dymmelonsdag, ja ja, det är ju också ett namn på en dag. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Ny och dyr

Återigen, en ny måndag, en ny arbetsvecka … som är lite kortare än vanligt. För mig är det tre arbetsdagar och sen blir det lite påskledighet. Det känns ganska bra. Mindre bra känns det att jag ska lämna bilen på service i veckan. Det känns snarare som något dyrt.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,