Inlägg taggade med duktig

Friday on my mind

Den här snabba (korta) veckan lider mot sitt slut. Fredag är en skön dag. Jag gillar fredagar (om det nu var någon som hade missat det). Jag gillar känslan av att hela helgen är framför mig och att solen skiner (typ).

På radion pratade de nyss om Laleh. Att hon är en så duktig kvinna, som går sin egen väg och som inte bryr sig om konventioner och som kör sin grej. Må så vara. Men jag tycker hon verkar lite bajsnödig. Ungefär så som Nordpolen troligen hoppades på att framstå i morgonprogrammet när han istället framstod som en fullblodsdåre.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Snooze. Fuck it.

Så var ännu en ny härlig dag här. Jag har varit duktig de här dagarna (klapp klapp på ryggen) och inte snoozat. När klockan har pipit med sitt irriterande ljud och väckt mig har jag studsat upp på en gång och jag visste det ju innan, men jäklar vilken skillnad det gör. Istället för att vara som en zombie är jag bara lite (joråsåatt) trött.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Etthundrasjuttiofem

Båda kamerorna var med mig när jag var iväg i helgen och totalt blev det 175 bilder som jag nu har suttit och kollat igenom och fixat, trixat och pillat lite med. Ett par av dem blev till och med så pass bra att jag nästan känner mig lite duktig för en gångs skull … och det inte bara för att det var tacksamma motiv.

När jag såg den här så blev jag nyfiken på vad det var som hände. Vad är det hon sträcker sig efter? Även om jag stod alldeles bredvid och knäppte av bilden så har jag inget minne av det.

Läs andra bloggar om , , , , , ,

Silverfiskar

Jag tog ju en bild på taggtråd i morse och nyss hamnade jag hos Silverfisken och det har han visst också gjort. Tagit en bild på taggtråd alltså. Silverfisken är duktig och jag är trams. När jag ser hans bilder blir jag avundsjuk. Förresten så har vi små silverfiskar på toaletten här på jobbet. Man ser dem smyga omkring längs golvlisterna ibland.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Häpp!

Sådär, nu har jag varit duktig och uppdaterat WordPress. Allt är fixat så jag har den senaste (2.5) versionen och gränssnittet bakom bloggen har de gjort om så mycket att jag känner mig lite vilsen när jag går in där för att fixa till saker och ting, aktivera plug-ins och det där man gör efter en uppgradering. Det ordnar sig nog.

När jag kom hem hade jag fått ännu en bröllopsinbjudan i brevlådan … kul! Bröllop är roligt.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,