Inlägg taggade med morgon

Surmorgon

Det känns som om det var ovanligt många lastbilar och långtradare som var ute och körde i morse. Och med ovanligt många menar jag just det. Många. På rad. Omöjliga att köra om. Långsamma och i vägen för mig som ska till jobbet.

Vad som retar mig mest är att många av dem inte verkar använda sina backspeglar. Inte alls. Allt som oftast när man åker på motorvägen – och är lite bakom dem, alldeles på väg att köra om – så får man ställa sig på bromsen för att de bara kör rakt ut i mitt körfält.

Vägens riddare.

Pffrt!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

God morgon världen…

…och vilken morgon sen. Svårvaknad var jag som vanligt, men det är ju inte mycket att orda om. Det känns lite som fredag idag eftersom det är röd dag i morgon. Najs!

Sen ser jag att ett lagförslag i Texas vill tillåta collegestudenter att bära vapen på campus (eller i alla fall att förbjuda skolorna att förbjuda vapen) … och jag dånar lite när jag ser den där artikeln … only in America tänker jag. Only in America.

(Tack Lindalein för tipset!) Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

When the work is done

Måndagsmorgon med allt vad det innebär. Dessutom ett smattrande av regn på fönstren. På ett sätt trevligt, på det andra irriterande. Men så ser jag i min kalender att den här veckan består av en sån där trevlig röd dag på torsdag. Har jag tur kanske jag kan klämma till fredagen också. Det vore ju extra trevligt.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Don't know what to do

Söndag morgon och frukosten är just uppäten. Knäckebröd av den där goda sorten, vad de nu heter. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag. Först ska jag i alla fall ta en dusch och klä på mig. Inte samtidigt dock.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Waking up

Ough, det var svårt att vakna i morse. Trots att det inte är speciellt bra för uppvaknandet, så gick snoozeknappen varm när klockan ringde om och om igen. När persiennerna vinklades upp såg det grått och trist ut. Kanske är det därför allt känns lite sådär idag.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , ,

I need some sleep

Och så var det det där med tidiga morgnar igen. Fuck it. Det är verkligen inte min grej. Inte alls. Det är hemskt att kliva upp ur sängen på morgonen. Allt jag vill, när klockan ringer, är att ligga kvar och sova några timmar till.

Läs andra bloggar om , , , ,

Friday on my mind

Den här snabba (korta) veckan lider mot sitt slut. Fredag är en skön dag. Jag gillar fredagar (om det nu var någon som hade missat det). Jag gillar känslan av att hela helgen är framför mig och att solen skiner (typ).

På radion pratade de nyss om Laleh. Att hon är en så duktig kvinna, som går sin egen väg och som inte bryr sig om konventioner och som kör sin grej. Må så vara. Men jag tycker hon verkar lite bajsnödig. Ungefär så som Nordpolen troligen hoppades på att framstå i morgonprogrammet när han istället framstod som en fullblodsdåre.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

The neverending story

Morgon igen och en helt vanlig sådan. Svårstartad (såklart) och redan torsdag. Det var väldigt vad den här veckan gick fort – vilket inte är så konstigt eftersom det var röd dag i måndags.

Idag blir det nog ganska mycket retusch för min del. Fem bilder som ska bli en. Klurigt, men ändå ganska skönt att sitta och pilla med.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

Svansjön

Morgon. Frukost. Dusch. Fika. Strosa. Hej svan. Strosa. Påskgodis.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Javisst!

Då var vi där igen. Det är fredag, solen skiner och jag är astrött (än så länge – det är ju morgon), men jädrar – det är ganska härligt ändå. Trött eller inte så är ju fredagar  ”the shit”.

Läs andra bloggar om , , , , , , ,